رئیس صمت رشتخوار خبر داد؛
کشف داروی غیرمجاز در رشتخوار
رئیس اداره صمت رشتخوار گفت: در پی گشتهای مشترک بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار با اداره اماکن عمومی و شبکه بهداشت مقادیر قابل توجهی انواع قرص و دارو کشف شد که جهت طی مراحل قانونی به شبکه بهداشت این شهرستان تحویل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اسماعیلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار در گفتوگو با صبح توس، از کشف مقادیر قابل توجه انواع قرص و داروی غیرمجاز در برخی از واحدهای صنفی این شهرستان خبر داد و گفت: طی گشت مشترک بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت، اداره اماکن عمومی و شبکه بهداشت از واحدهای دارو گیاهی و خواروبار فروش و آرایشگاه زنانه در سطح روستاها و مرکز شهرستان در روز گذشته از برخی واحدهای صنفی یاد شده مقدار قابل توجهی انواع قرص و دارو کشف شد که جهت طی مراحل قانونی به شبکه بهداشت تحویل گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,اسماعیلی در ادامه با تاکید بر اینکه شهروندان باید نسبت به تهیه دارو از مراکز مجاز اقدا نمایند، گفت: از شهروندان عزیز خواهشمند است جهت تهیه دارو به مراکز بهداشت و داروخانه های معتبر مراجعه نمایند تا سلامت خود و عزیزانشان در معرض خطر قرار نگیرد.
,رئیس اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار در ادامه همچنین در رابطه با طرح های بازرسی این نهاد بر بازار شب یلدا گفت: با توجه به اتمام فصل پاییز و فرارسیدن فصل زمستان و شب یلدا و شروع طرح نظارتی گشت های ویژه بازار از طرف اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان از ۱۵ آذر ماه بازرسی از واحدهای صنفی تره بار را دنبال کردند که در این طرح با چندین واحد متخلف برخورد شد.
,وی در پایان اذعان داشت: مردم در هنگام مراجعه و مشاهده هرگونه تخلف در سطح بازار شهرستان می توانند با شماره تماس ۱۲۴ یا ۵۶۲۲۲۷۸۲ موضوع را درمیان بگذارند تا بررسی موضوع در کمتر از ۴۸ ساعت پیگیری و دنبال شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه