نخبه چهارمحالی:

"اره هیزم‌بُر زاگرس" نمونه خارجی ندارد

"اره هیزم‌بُر زاگرس" نمونه خارجی ندارد
مرادزاده گفت: از صفر تا صد ساخت این دستگاه با هزینه‌های شخصی بوده و تاکنون مسئولین هیچ‌گونه حمایتی از من نکرده‌‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد مرادزاده طراح "اره هیزم‌بُر زاگرس" در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: این طرح نمونه کاری است که به مرحله ساخت رسیده است و نمونه خارجی ندارد.

وی تصریح کرد: از قابلیت‌های "اره هیزم‌بُر زاگرس" برش چوب تا 27 سانتی‌متر با ایمنی و سرعت بالا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,

مرادزاده گفت: این دستگاه نیازی به خنک‌کاری تیغه ندارد و از آن می‌توان به‌صورت مداوم و بدون وقفه استفاده کرد.

وی همچنین به جابه‌جایی و حمل آسان دستگاه اره هیزم‌بُر اشاره کرد و افزود: می‌توان دستگاه فوق را که قابلیت بومی‌سازی صد درصد دارد با قیمت مناسب به فروش رساند.

مرادزاده از ارائه طرحش برای اولین بار در نمایشگاه بسیج خبر داد و گفت: تنها به دنبال ثبت کردن طرحم هستم تا فرد دیگری نتواند از آن کپی‌برداری کرده و به اسم خود ثبت کند.

این مخترع اظهار کرد: دستگاه "اره هیزم‌بُر زاگرس" را برای کارگاه شخصی خودم ساختهم، چنانچه بودجه و یا تسهیلاتی در اختیار من قرار داده شود می‌توانم طرح را توسعه داده و اشتغال‌زایی قابل توجهی ایجاد کنم.

,
,
,
,
,
,
,

مرادزاده با تاکید بر عدم حمایت مسئولین از طرح خود گفت: از صفر تا صد ساخت این دستگاه با هزینه‌های شخصی بوده و تاکنون مسئولین هیچ‌گونه حمایتی از من نکرده‌ است.

وی تنها خواسته خود از مسئولین را حمایت از ثبت طرح عنوان کرد تا بعد از آن بتواند دستگاه را توسعه داده و سپس اشتغال‌زایی ایجاد کند.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه