نماینده مردم شرق مازندران در مجلس مطرح کرد

بی‌توجهی وزارت صنعت به صادرات مرکبات

بی‌توجهی وزارت صنعت به صادرات مرکبات
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس گفت: 5 میلیون تن مرکبات در داخل تولید شده که از این میزان 2 میلیون تن مازاد تولید است پس چرا نسبت به صادرات مرکبات با هدف تنظیم بازار اقدام نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی محمد شاعری در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی بهشهر با بیان اینکه مردم قدرت نفس کشیدن نداشته و تورم و گرانی کمر آنها را شکسته است، اظهار کرد: سفره مردم هر روز کوچکتر می شود و دولت هیچ واکنشی نشان نمی دهد و به نظر می رسد گوش اجتماعی دولت کر شده است.

وی تصریح کرد: افزایش سه برابری قیمت بنزین، کاهش ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید مردم را مأیوس کرده است لذا رئیس جمهور باید صدای مردم را بشنود و فکری به حال آنها کند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: 5 میلیون تن مرکبات در داخل تولید شده که از این میزان 2 میلیون تن مازاد تولید است پس چرا نسبت به صادرات مرکبات با هدف تنظیم بازار اقدام نمی شود.

این مسئول خواستار تداوم پرداخت تسهیلات کم بهره ۲۰۰ میلیارد ریالی به تولیدکنندگان شرق استان شد که مورد موافقت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام قرار گرفت.

شاعری توجه به موضوع تجارت و بازرگانی در استان مازندران را اولویت دیگر در استان خواند و گفت: لایحه منطقه آزاد شدن سه منطقه آزاد امیرآباد، فریدونکنار و نوشهر در دستور مجلس قرار دارد که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا پیش از پایان مجلس دهم با تصویب مجلس این مهم به تصویب برسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه