مدیریت شهری مرکز استان بوشهر به ایستگاه آخر رسید
در جلسه گذشته شورای شهر بوشهر که با حضور شهردار برگزار شد سه پروژه عمرانی مورد بررسی قرار گرفت که اظهارات شهردار نتوانست اعضاء شورا را قانع کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ جلسه غیر علنی روز گذشته شورای شهر بوشهر در حالی برگزار شد که قبلا دستور جلسه به اعضاء شورا ابلاغ شد که حضور شهردار و ارائه توضیح از مهمترین نکات این جلسه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,قبل از آغاز جلسه رئیس شورا توضیحاتی در خصوص قعطی اینترنت مطالبی بیان کرد که مورد تائید اعضاء دیگر شورا قرار گرفت که ظاهرا امیریه نشینان بوشهری هفته بدون فضای مجازی آرامی داشته اند.
اما چیزی که در رنگ و بوی جلسه را به سمت دیگری کشاند حضور شهردار و توضیح در خصوص بودجه بود که اظهار کرد: بعداز پرداخت حقوق کارکنان شهرداری بودجه مناسبی برای توسعه پروژه های شهری نداریم.
ابوذر دهدار رئیس شورای شهر صحبت های شهردار را قطع کرد و از وی خواست فقط در خصوص پروژه های پروژه چرخ و فلک بوشهر، سگ های ولگرد خیابانی و تقاطع غیر همسطح میدان مطهری مطالبی بیان کند.
امیری نیز در ادامه سعی داشت به گونه ای موضوع را بیان کند که کمترین تقصیر به گردند شهرداری باشد که در پروژه چرخ و فلک دلیل تاخیر را درگیری دوپیمانکار دانست و وعده داد وارد فاز جدید خواهد شد.
پیمانکار تقاطع غیر همسطح مطهری چندین بار پیمانکار تذکر و اخطار داده شده است که اگر تعلل ادامه داشته باشد پروژه به پیمانکار دیگری واگذار می شود.
اما شورای شهر که از توضیحات شهردار قانع نشده بود یک اجماع همه جانبه علیه اظهارات شهردار داشتند و رئیس شورا که همیشه موافق شهردار بود برای اولین بار صحبت های شهردار را قطع کرد و با تندی گفت من از توضیحات قانع نشدم.
مهرداد آسایش یواشکی به برخی از خبرنگاران حاضر در جلسه شورا گفت: این توضیحات بی فایده است.
کیوان هاشم زاده شهرداری را در خرید قیر و آسفالت کوچه ها مقصر دانست.
شمشیری مااند جلسات گذشته یک موضع انتقادی علیه مطالب بیان شده داشت.
پویا دولابی که به چهره همراه شهردار شناخته شده است در نطق خود اظهارات شهردار را رد کرد.
اما جالب اینجا بود که اکبر توسلی در دفاع از شهردار نطق گفت که موجب شوخی خبرنگاران قرار گرفت و برزگر زاده اعلام کرد توسلی در هفته وحدت به سر می برد.
انتهای پیام/
قبل از آغاز جلسه رئیس شورا توضیحاتی در خصوص قعطی اینترنت مطالبی بیان کرد که مورد تائید اعضاء دیگر شورا قرار گرفت که ظاهرا امیریه نشینان بوشهری هفته بدون فضای مجازی آرامی داشته اند.
,اما چیزی که در رنگ و بوی جلسه را به سمت دیگری کشاند حضور شهردار و توضیح در خصوص بودجه بود که اظهار کرد: بعداز پرداخت حقوق کارکنان شهرداری بودجه مناسبی برای توسعه پروژه های شهری نداریم.
,ابوذر دهدار رئیس شورای شهر صحبت های شهردار را قطع کرد و از وی خواست فقط در خصوص پروژه های پروژه چرخ و فلک بوشهر، سگ های ولگرد خیابانی و تقاطع غیر همسطح میدان مطهری مطالبی بیان کند.
,امیری نیز در ادامه سعی داشت به گونه ای موضوع را بیان کند که کمترین تقصیر به گردند شهرداری باشد که در پروژه چرخ و فلک دلیل تاخیر را درگیری دوپیمانکار دانست و وعده داد وارد فاز جدید خواهد شد.
,پیمانکار تقاطع غیر همسطح مطهری چندین بار پیمانکار تذکر و اخطار داده شده است که اگر تعلل ادامه داشته باشد پروژه به پیمانکار دیگری واگذار می شود.
,اما شورای شهر که از توضیحات شهردار قانع نشده بود یک اجماع همه جانبه علیه اظهارات شهردار داشتند و رئیس شورا که همیشه موافق شهردار بود برای اولین بار صحبت های شهردار را قطع کرد و با تندی گفت من از توضیحات قانع نشدم.
,مهرداد آسایش یواشکی به برخی از خبرنگاران حاضر در جلسه شورا گفت: این توضیحات بی فایده است.
,کیوان هاشم زاده شهرداری را در خرید قیر و آسفالت کوچه ها مقصر دانست.
,شمشیری مااند جلسات گذشته یک موضع انتقادی علیه مطالب بیان شده داشت.
,پویا دولابی که به چهره همراه شهردار شناخته شده است در نطق خود اظهارات شهردار را رد کرد.
,اما جالب اینجا بود که اکبر توسلی در دفاع از شهردار نطق گفت که موجب شوخی خبرنگاران قرار گرفت و برزگر زاده اعلام کرد توسلی در هفته وحدت به سر می برد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه