فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد؛
کشف بیش از 597 میلیارد کالای قاچاق در هرمزگان
سردار جعفری از کشف 597 میلیارد و 756ریال کالای قاچاق طی یک ماه گذشته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سردار غلامرضا جعفری، فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: ماموران ماموران انتظامی استان در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی در آذرماه امسال، با تلاش شبانه روزی و اجرای طرح های پاک سازی نقاط آلوده و اشرافیت اطلاعاتی کامل بر محورهای فرعی و اصلی استان، 313 دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل کالای قاچاق را شناسایی و توقیف کردند.
وی افزود: طی این مدت با تلاش ماموران 9 میلیون و 34 هزار نخ سیگار، 22 هزار و 560 دستگاه لوازم خانگی، 470 قلم لوازم خودرویی، 528 هزار لیتر سوخت، 89 هزار و 500 قلم لوازم آرایشی، 70 تن انواع موارد خوراکی، هزار و 880 دستگاه تجهیزات رایانه ای، سه دستگاه خودرو قاچاق، دو هزار و 600 قلم انواع دارو ،دو هزار و 900 متر پارچه، 351 هزار قلم سایر کالا، 810 رأس احشام قاچاق و ... کشف شد.
,
,
این مقام انتظامی استان با بیان اینکه ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در مدت یاد شده توسط کارشناسان 597 میلیارد و 756 میلیون ریال برآورد شده است، اظهار کرد: در این رابطه 395 متهم در بحث حمل و قاچاق کالا دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
,فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به اینکه در این مدت 432 پرونده کشف کالای قاچاق تشکیل شده است، تصریح کرد: از این تعداد 17 پرونده بالای 500 میلیون تومان، 58 پرونده بین 100 تا 500 میلیون تومان و 357 پرونده زیر 100 میلیون تومان بوده است.
,جعفری تصریح کرد: تمام دستگاه های مسئول باید با این پدیده شوم که منطبق بر خواست دشمن است مقابله کنند و عموم شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه جرم، با مرکز فوریت های پلیس 110 تماس بگیرند تا در اسرع وقت نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه