جنگ نرم آمریکا مبنتی بر رسانه و تشنج روحی است
استاد دانشگاه اصفهان گفت: در آمریکا شکل جدیدی از جنگ به نام جنگ نرم راهاندازی شده، ابزار این جنگ فضای رسانه و اجتماعی با تکیه بر تشنجهای روحی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ بیژن شمس ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته اصفهان پیرامون تبیین جنگ نرم اظهار داشت: پیش از جنگ جهانی دوم جنگهای سختی به اشکال مختلفی صورت گرفت، پس از این جنگها در آمریکا شکل جدیدی از جنگ به نام جنگ نرم راهاندازی شد، ابزار این جنگ فضای رسانه و اجتماعی با تکیه بر تشنجهای روحی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,استاد دانشگاه اصفهان ادامه داد: دشمن پس از انقلاب و جنگ هشت ساله سعی کرد جنگ نرم را در ایران فراگیر کند اما رهبری حکیمانه و بصیرت مردم مانع از فعالیت دشمن شد؛ الگوی انقلاب اسلامی الگوی عاشورایی است و ایران از مردم هوشمند و آگاه بهره میگیرد.
,وی تصریح کرد: دشمن اعلام کرده تا زمانی که انقلاب اسلامی بر پایه دین مبین اسلام است، شکستپذیر نخواهد بود؛ دشمن در جنگ نرم به دنبال تغیر ساختار و نگرش و باورها است، فتنه به معنای این است که حق و باطل را در هم ترکیب کنند است، دشمن نیز همین موضوع را در دستور کار خود قرار داد.
,شمس تصریح کرد: دشمن با استفاده از فضای مجازی و رسانهای به دنبال ایجاد شک و شبهه در ذهن مردم ایران است، وقتی تعداد شک و شبهات زیاد شود، هدف دشمن تغییر اراده مردم خواهد بود و این نقشه دشمن برای مبارزه با عزم مجاهدانه مردم ایران است.
,استاد دانشگاه اصفهان اضافه کرد: دشمن خواص را نیز مد نظر قرار داده است، پس از ایجاد شک و شبهه خواص نیز دچار شک خواهند شد و از راه انقلاب دور خواهند شد و این بزرگترین خواسته دشمن است.
,وی با اشاره با فتنه سال ۸۸ افزود: دشمن با تغییرات و فشارهای مالی اراده مردم را مورد هدف قرار داد تا مردم از خط انقلاب دور شوند؛ اگر ۹ دی بصیرت مردم آشکار نمیشد کلمه به نام آزادی و جمهوری اسلامی نبود، اگر هوشیاری و حضور مردم و آگاهی رهبری وجود نداشت دشمن قصد داشت ایران را به پیش از انقلاب اسلامی باز گرداند.
,شمس با اشاره به حماسه ۹ دی افزود: مردم اصفهان با آگاهی و بصیرت کامل به صورت خودجوش حماسه آفرین شدند، مردم اصفهان الگوی کشور هستند و قطعاً امسال نیز در صحنه حاضر خواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه