جانشین قرارگاه عملیاتی شمالغرب نزاجا:
اجکت شهید رحمانی کامل نبوده/قطعات هواپیمای ارتش به پایین منتقل شد
جانشین قرارگاه عملیاتی شمالغرب نزاجا گفت:هواپیما محکم به ارتفاعات برخورد کرده و متاسفانه اجکت خلبان کامل انجام نشده و پیکر شهید متاسفانه متلاشی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانما، امیر امان اله زاده، عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به شواهد و نشانههایی که از پیکر به دست آمده شهادت احراز شده و عملیات تفحص به صورت کامل طی فردا انجام میگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی افزود: برخی نشانهها از جمله لباس، درجه و دیگر نشانها از پیکر در کاوش امروز به دست آمد.
,جانشین قرارگاه عملیاتی شمالغرب نزاجا گفت: هواپیما محکم به ارتفاعات برخورد کرده و متاسفانه اجکت خلبان کامل انجام نشده و پیکر شهید متاسفانه متلاشی شده است.
,وی تصریح کرد:برخی از قطعات میگ ۲۹ به پایین منتقل شده اما با توجه به شرایط نامساعد جوی قطعات سنگینتر طی چندین مرحله انتقال داده خواهد شد.
,به گزارش سبلان ما، روز چهارشنبه مورخه ۴ دیماه سال جاری یک فروند جنگنده میگ ۲۹ ارتش درحین انجام ماموریت در ارتفاعات سبلان دچار سانحه شد.
, به گزارش سبلان ما، روز چهارشنبه مورخه ۴ دیماه سال جاری یک فروند جنگنده میگ ۲۹ ارتش درحین انجام ماموریت در ارتفاعات سبلان دچار سانحه شد.,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه