مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی:
افراد متخصص و متعهد برای مجلس انتخاب کنید
مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی گفت: مردم برای رای هایشان اعتبار قائل باشند، کسی را انتخاب کنند که عالم، متخصص و متعهد باشند زیرا مجلس جای قصه گفتن، خوابیدن و استراحت نیست، جای کسانی است که بتوانند لوایح را بخوانند، نقد و اظهار نظر کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان شمالی در مراسم مسجد و بصیرت انقلابی با اشاره به اینکه دی ماه نماد تجلی بصیرت و استقلال و آرمان خواهی مردم ایران است، اظهار داشت: مردم ایرانی کسانی هستند که با صدای رسا قدم به میدان گذاشتند و اعلام کردند تا پای جان از آرمان های انقلاب دفاع خواهند کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک،,
وی دنیاطلبی برخی از عناصر داخلی را یکی از عوامل شکل گیری نهم دی ماه و این حرکت عظیم در کشور خواند و ادامه داد: دنیا طلبی خطراتی به ویژه برای خواص در جامعه دارد چراکه این گروه وظیفه هدایت و راهبری جامعه را برعهده دارند و در حاکمیت دینی و اسلامی شایستگان باید جلو بیایند که اگر غیر از این اتفاق بیافتد، کاسه ای زیر نیم کاسه است.
,
حجت الاسلام خادمی اضافه کرد: مصیبت زمانی است که به قیامت، بزرخ ، مرگ و حیات اعتقاد داریم اما برای ورود به مجلس یا هر سمت و مسئولیتی لابی گری می شود، پول و پلو توزیع می شود.
,
این مقام مسئول یادآور شد: اگر بزرگان و رهبران جامعه همچون مردم زندگی کنند اتفاقی رخ نمی دهد، مشکل زمانی است که عده ای اندک برخوردارند و عده ای کثیر محروم هستند.
,
وی با اشاره به بیانات امام (ره) در رابطه با اینکه "مصیبت وقتی است که مردم از حکومت برگردند"، گفت: اگر مسئولان حمایت نکنند اسلام دچار مشکل می شود، چون با سلاح و ابزار نظامی نمی شود حاکمیت را حفظ کرد، مردم یکی از بارزترین مولفه های قدرت هستند.
,
حجت الاسلام خادمی عنوان کرد: تا مردم در صحنه هستند، توطئه ها و تحریم ها خنثی می شود و دشمن عقب می نشیند اما روزی برسد که مردم به یک نظام حاکمیتی پشت کنند و از دولت روی برگردانند، آن روز مصیبت دولت و حاکمیت است.
,
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات با بیان اینکه انقلاب اسلامی حق انتخاب را به مردم داده و این بستر انتخاب مسئولان توسط خود مردم را فراهم کرده است ، گفت: در انتخابمان دقت کنیم چون این شرایط هم بستگی به انتخاب ما دارد.
,
این مقام مسئول اضافه کرد: نماینده باید شجاع باشد تا اگر تهدید شد میدان را خالی نکند، مقید به حلال و حرام الهی باشد، مقید به اصول و آرمان ها باشد، خداترس باشد و به این تصور را نداشته باشد که اکنون که فرصتی ایجاد شده کمال استفاده را بکند.
,
وی یادآور شد: مردم ما هویت ملی، اسلامی و انقلابی دارند، اینها هویت های ارزشمندی است و این هویت ها ما را حفظ می کند و گسل هایی که احتمال می دهند جامعه را از هم بپاشاند در اشتباه هستند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه