مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبد خبر داد؛
استخدام 232 آموزشیار نهضت سوادآموزی در آموزش و مرورش گنبدکاووس
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت: امسال 474 نفر جذب و استخدام آموزش و مرورش شهرستان شدند که از این تعداد 232 نفر از نیروهای نهضت سوادآموزی بودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، کمال الدین نظرنژاد ظهر امروز در همایش استانی نهضت سوادآموزی در باشگاه فرهنگیان اظهار کرد: دو مرکز یادگیری محلی در گنبدکاووس فعالیت می کند که ضمن یادگیری خواندن و نوشتن به بیسوادان مهارت اجتماعی را نیز آموزش می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,وی افزود: امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی یک مرکز یادگیری محلی در شهرستان افتتاح می شود تا روند پوشش تحصیلی بیش از گذشته انجام شود.
,مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس ادامه داد: امسال اتفاقات خوبی در جذب و استخدام نیروهای تحت پوشش آموزش و پرورش رخ داد و از 474 نفر جذب شده در شه ستان 232 نفر از نیروهای نهضت سوادآموزی بودند.
,وی خاطرنشان کرد: امروز همزمان با تاسیس روز نهضت سوادآموزی کتاب "آداب و رسوم ترکمن ها" رونمایی شد و آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی آمادگی تولید محتوایی آداب و رسوم بقیه اقوام را دارد.
,نظرنژاد گفت: در این مراسم از 25 نفر که در مسابقه خاطره نویسی نهضت سوادآموزی شرکت کرده بودند تجلیل شد و نفرات اول تا سوم در الگوهای برتر تدریس در شهرهای مختلف استان مورد تقدیر قرار گرفتند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه