سرپرست پایگاه دریابانی میناب خبر داد؛

60 هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب کشف و ضبط شد

60 هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب کشف و ضبط شد
کریم پور گفت: با هوشیاری و تیزبینی مرزبانان این شهرستان محل دپوی 60 هزار لیتر سوخت قاچاق در لابه لای جنگل های دریایی حرا شناسایی و کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سرهنگ مجید کریم پور، سرپرست پایگاه دریابانی میناب گفت: مرزبانان این شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی و همکاری مرزنشینان منطقه، مطلع شدند قاچاقچیان اقدام به جاسازی و دپوی مقادیری سوخت قاچاق درون محفظه های پلاستیکی در لابه لای جنگل های دریایی حرا کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی افزود: براساس این خبر بلافاصله اکیپی از مرزبانان این شهرستان برای بررسی موضوع و برخورد با متخلفان از طریق دریا و خشکی به موقعیت شناسایی شده اعزام و اقدام به بازرسی منطقه کردند.

,

سرپرست پایگاه دریابانی میناب خاطر نشان کرد: با هوشیاری و تیزبینی مرزبانان در بازرسی از محل سه عدد محفظه پلاستیکی معروف به مشک حامل 60 هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش 4 میلیارد و 260 میلیون ریال کشف شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه