فرماندار کوثر :
کتابخانه های عمومی محل اصلی شکل گیری پیشرفت کشور هستند
فرماندار کوثر گفت: محل اصلی شکل گیری پیشرفت کشور بر مبنای الگوی اسلامی ایرانی، کتابخانه های عمومی هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا علیپور طی گفتگوی اختصاص با خبرنگار کیویمیز در خصوص اهم کتابخانه های عمومی در سطح کشور اظهار کرد: پیشرفت کشور بر اساس الگوی اسلامی ایرانی مرهون نیروی انسانی کیفی است و کتابخانه های عمومی محل اصلی پرورش نیروی انسانی بصیر و آگاه می باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , کیویمیز ,وی در ادامه کتابخانه عمومی را مرکز زایش اندیشه های بشری دانست و گفت: با این وجود آمار مطالعه در در جامعه با خطر کاهش جدی مواجه است و مسئولان باید هر چه بیشتر مردم بخصوص قشر جوان را به امر مطالعه و کتابخوانی دعوت کنند.
,فرماندار شهرستان کوثر افزود: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاستهای نظام اسلامی باید همه مسئولان و دستگاهها به موضوع کتاب و مطالعه و کتابخانه عمومی بصورت جدی و عملیاتی بپردازند و با ورود پیدا کردن به این حوزه، شاخصهای مربوطه در استان اردبیل و شهرستانهاییی همچون کوثر را ترمیم کنند.
,این مسئول در ادامه با تاکید بر ضرورت جدی و سرمایه گذاری پیرامون کتابخانه های عمومی یادآور شد: پیشرفت، توسعه و الگوسازی در نظام اسلامی بدون پرداختن صد در صدی به موضوع کتاب، مطالعه و کتابخانه عمومی امکان پذیر نیست.
,علیپور در پایان با اشاره به قدرت نرم و جهانی ایران اسلامی، رکن اساسی این قدرت را در تولیدات فرهنگی بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری با ماهیت دینی و اسلامی توصیف کرد و گفت: کتاب بایستی در راس این تولیدات فرهنگی قرار گیرد؛ چرا که با پیروی از فرمایشات مقام عظمای ولایت مبنی بر احیا ساختن بحث فرهنگ و اقتصاد در جامعه اسلامی بایستی گامی مفید و موثری در همین راستا برداشته شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه