اخبار داغ

شرفی:دلال‌ها نمی‌خواهند استراماچونی بماند

شرفی:دلال‌ها نمی‌خواهند استراماچونی بماند
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: اگر استراماچونی در استقلال بماند برای دو طرف برد - برد است، اما دلال‌ها نمی‌گذارند او بماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر شرفی در گفت‌وگویی در ارتباط با وضعیت تیم فوتبال استقلال بعد از فسخ قرارداد آندره‌آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی این تیم و استعفای امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه اظهار داشت: استقلال و پرسپولیس دو تیم محبوب فوتبال ایران هستند و در انتخاب سرمربی برای این دو تیم، نظر هواداران خیلی مهم است.

وی در ادامه در خصوص عملکرد سرمربی ایتالیایی استقلال تصریح کرد: استراماچونی با نتایج خوبی که گرفت در دل هواداران جا باز کرد و با بازیکنان هم ارتباط عاطفی خوبی دارد. او از فوتبال اروپا آمده و یک مربی کاملا حرفه‌ای است پس بنابراین باشگاه هم در قبال او باید حرفه‌ای عمل کند. متاسفانه مدیران باشگاه اینقدر در پرداخت مطالبات او امروز و فردا کردند تا استقلال این سرمربی را از دست داد.

پیشکسوت باشگاه استقلال پیرامون شرایط استقلال در نیم‌فصل اول افزود: استراماچونی تیم خوبی ساخت هنوز هم شاکله آن حفظ شده است. متاسفانه مدیران استقلال ورزشی و فوتبالی نیستند و واضح است که وضعیت این تیم اینگونه خواهد شد. متاسفانه استقلال برای عده‌ای ابزار شده و فقط برای اینکه مطرح شوند وارد مدیریت این باشگاه می‌شوند.

شرفی در پایان در مورد جانشینان احتمالی استراماچونی خاطرنشان کرد: اگر استراماچونی در استقلال بماند برای دو طرف برد - برد است، اما دلال‌ها نمی‌گذارند او بماند. جانشین او اگر ایرانی باشد، اما حمایت نشود، نتیجه نخواهد گرفت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه