فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد؛

انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر

انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: با تلاش کارکنان منطقه انتظامی میاندوآب، ۴۴ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک در این شهرستان کشف و ضبط شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: ماموران مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان میاندوآب در یک عملیات مقتدرانه و اطلاعاتی، موفق به انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر ، کشف مقداری مواد مخدر و دستگیری سوداگران مرگ شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در این راستا ماموران انتظامی شهرستان با هدایت های سردار فرمانده محترم انتظامی استان، موفق به کشف ۴۴کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک شدند.

,

وی گفت: در این زمینه سه نفر دستگیر و تحویل مقامات قضایی و سه دستگاه خودرو سواری نیز توقیف شد.

,

شیخ نژاد با تاکید بر اینکه نباید از موضوع مواد مخدر و تاثیرات آن بر جامعه به راحتی گذشت، تصریح کرد: باید در مبارزه با این آسیب اجتماعی که به دنبال منحرف کردن جوانان ما است، همه احساس مسئولیت کرده و با آن مقابله کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه