همزمان با هفته تربیت بدنی و ورزش؛
همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در سروستان برگزار خواهد شد
رئیس اداره ورزش و جوانان سروستان از برپایی همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی سروستانی ها در هفته تربیت بدنی و ورزش خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حبیب رضا نوروزی، رئیس اداره ورزش و جوانان سروستان در گفت و گو با خبرنگار سروآنلاین ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش به عموم ورزشکاران این شهرستان به تشریح برنامه های این هفته پرداخت و اظهار داشت: با همکاری هیئت های ورزشی ،برنامه های متنوعی در طول هفته تربیت بدنی و ورزش پیش بینی شده که از آن جمله می توان به برنامه هایی هچون؛ دیدار با خانواده شهدای ورزشکار ،برگزاری مسابقات تکواندو استانی در رده نونهالان و نوجوانان، مسابقه سوارکاری، مسابقات شهرستانی کونگ فوتوآ، ژیمیناستیک نونهالان و همچنین مسابقات پرس سینه و مراسم اختتامیه فوتبال جام شهدا شهرستان سروستان اشاره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار سروآنلاین , خبرنگار سروآنلاین , خبرنگار سروآنلاین ,وی با اشاره به گسترش فعالیت های ورزشی بانوان این شهرستان گفت: با توجه به حضور جمع کثیری از بانوان شهرستان سروستان در رشته های مختلف ورزشی، امسال شاهد برگزاری مسابقات متنوع ورزشی ویژه بانوان سروستانی در طول ایام هفته تربیت بدنی و ورزش در مجموعه ورزشی حجاب خواهیم بود.
,برپایی اردوی فرهنگی-ورزشی ویژه بانوان، تجلیل از ورزشکاران برتر استانی و کشوری ، سرکشی از خانواده های ورزشکاران و حضور ورزشکاران در نماز جمعه این هفته از دیگر برنامه های تربیت بدنی و ورزش شهرستان سروستان می باشد.
,رئیس اداره ورزش و جوانان سروستان با اشاره به برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در آخرین روز از هفته تربیت بدنی ورزش در سروستان گفت: همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی روز جمعه دوم آبان ماه از ساعت 6:30 صبح و از میدان انقلاب حسن آباد به طرف مجتمع گردشگری رویا برگزار خواهد شد و جوایز نفیسی به شرکت کنندگان در این همایش اهداء خواهد شد.
,وی در پایان این گفت و گو ضمن دعوت از عموم مردم شهرستان سروستان جهت شرکت در همایش بزرگ پیاده روی گفت: در این مراسم که با حضور ورزشکاران برتر شهرستان و جمعی از مسئولین همراه خواهد بود برای دومین بار شاهد پرواز پاراگرایدرها در آسمان سروستان خواهیم بود.
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه