logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

فتاح: پلاسکو را می‌سازیم

فتاح: پلاسکو را می‌سازیم
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: خواهشمندم با هر بحثی مانع ساخت پلاسکو نشویم، بگذارید کارمان را کنیم، اگر به خاطر پارکینگ و عوارض نیز بحثی است، مانع ساخت نشویم و این بحثها را با مذاکره حل کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛پرویز فتاح امشب در مراسم بزرگداشت حادثه پلاسکو اظهار کرد: من فرزند جبهه هستم، تمام جوانی ما در دفاع‌مقدس گذشت، هم در ایران و هم خارج از ایران در جبهه‌ها بودم و با افتخار می‌گویم همرزم شهید سردار سلیمانی هستم.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: ما در جبهه، صحنه‌های بسیار سختی دیدیم اما سعی می‌کردیم مقاوم باشیم، بسیاری اوقات در جبهه تا مرز رفتن، پیش رفتیم، باید نگاهمان به زندگی عوض شود و خوش به حال فردی که با نفس زکیه از این دنیا رود.

وی با بیان اینکه نفس زکیه شهید سلیمانی باعث جای گرفتن وی در دل مردم شد، گفت: حادثه پلاسکو دلهای مردم را آتش زد، جان دادن در راه ایران کم است، باید در راه این مردم جا‌نها دهیم.

این مقام مسئول افزود: باید هر کاری که لازم است برای خانواده شهدای آتش‌نشان انجام داد، پلاسکو اکنون در حال ساخته شدن است، با افتخار می‌گویم پلاسکو را می‌سازم و منتی بر کسی نمی‌گذاریم.

فتاح تصریح کرد: آن زمان که میدان داغ بود همه ترحم می‌کردند اکنون که فضا سرد شده، همه مطالبه می‌کنند، باید سهم خود را ایفا کنیم، ما پلاسکو را می‌سازیم چون افتخار شهر و تهران است.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: روزی نیست که ساخت پلاسکو را پیگیری نکنم، می‌خواهیم کار ساخت پلاسکو را تمام کنیم، از شهرداری می‌خواهم بیشتر به ما کمک کند، راه را به هر بهانه کند نکنند، بنده این بهانه‌ها را از بنیاد گرفته‌ام.

وی ادامه داد: می‌خواهم بگویم کار از نظر عمرانی آن‌قدر بزرگ نیست اما حساس شده است، باید به دنیا نشان دهیم که می‌توانیم، خواهشمندم با هر بحثی مانع ساخت پلاسکو نشوید، بگذارید کارمان را کنیم، اگر به خاطر پارکینگ و عوارض نیز بحثی است، مانع ساخت نشویم و این بحثها را با مذاکره حل کنیم. به غیر از کسبه و خانواده شهدا مردم نیز مطالبه می‌کنند

فتاح عنوان کرد: در طبقه همکف و ورودی می‌خواهیم برای شهدای آتش‌نشانان یادبودی طراحی کنیم و این را به خانواده شهدای آتش‌نشان قول دادم، سعی می‌کنیم از نظر یادمان کم نگذاریم، اگر مانعی نباشد دور از دسترس نیست که نیمه دوم سال آینده پلاسکو ساخته شود.

این مقام مسئول بیان کرد: باید تمام ضوابط برای ساخت پلاسکو رعایت شود، این رعایت ضوابط یعنی اینکه مقداری زیربنا کوچک می‌شود، ما زمین را کوچک نکردیم، از اکنون نقشه‌های ما مشخص است.

رئیس بنیاد مستضعفان متذکر شد: ما در مقابل مردم و کسبه مسئولیم، پول همان جایی هزینه می‌شود که باید شود، به تولید کمک می‌کنیم، عهدی با مردم داریم و آن این است که راه شهید سلیمانی را برویم و حتماً این راه را می‌رویم و با افتخار جانمان را برای این نظام و مردم می‌دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه