آشهای زمستان، شگفتی طب سنتی برای تندرستی
متخصص طب سنتی به تشریح آشهای مخصوص فصل زمستان پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود بابائیان در گفتگو با صاحب نیوز در تشریح آشهای زمستان بیان کرد: یکی از پایه های رژیم غذایی در طب سنتی آشها و شورواها است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز ,متخصص طب سنتی در ادامه گفت: در فصل زمستان به علت سردی و تری و افزایش بیماری های بلغمی غذاهای با طبع گرم توصیه می شود.
,وی افرود: برای این ایام می توان به اش اسفیدواج اشاره کرد که شوروایی یا مزاج گرم و تر است.
,متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: قطعات ریز شده گوشت مرغ یا بره یا سبزی هایی مانند گیشنیز و جعفری به همراه چاشنی هایی مانند دارچین و زیره و فلفل و آویشن در این غذا موجود است.
,بابائیان گفت: از جمله غذاهایی رقیق دیگر که حاوی سبوس گندم، شکر و روغن بادام است حریره نام دارد که می توان به آن مواد دیگری مانند پسته و فندق اضافه کرد تا از آن به عنوان گداخته هم بهره برد.
,متخصص طب سنتی ادامه داد: حریره برای افزایش شیر مادر، افزایش وزن و کاهش ورم معده کاربرد فراوان دارد.
,وی افزود: حلیم گندم گوشت هم کاهنده سرفه است، ولی قدری دیر هضم بوده و می تواند برای برخی افراد مشکل ایجاد کند؛ این غذا می توان با چاشنی هایی مانند فلفل و دارچین مصرف شود.
,بابائیان در پایان گفت: آش دیگری که با افزودن گوشت قوت آن افزایش می یابد، نخود آب است که در بیماری هایی مانند فلج، مالیخولیا و رعشه هم موثر است؛ برای تهیه این غذا نخود باید ۱۲ ساعت در آب خیسانده و سپس پخته شود؛ سپس با زیره، نمک، روغن بادام و پیاز معطر شده و مصرف شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه