همزمان با دهه فجر؛

۴۰ طرح عمرانی در پاوه به بهره برداری می‌رسد

۴۰ طرح عمرانی در پاوه به بهره برداری می‌رسد
فرماندار پاوه گفت: ۴۰ طرح عمرانی با اعتبار ۲۲۰میلیارد ریال همزمان بادهه فجر به بهره برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز ایده‌پور در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز ۴۰ طرح عمرانی با اعتبار ۲۲۰میلیارد ریال همزمان با دهه فجر در پاوه افتتاح می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,

فرماندارپاوه بیان داشت: این طرح ها درزمینه عمران شهری و روستایی، ورزشی ، کشاورزی ، تولیدی و منابع آب هستند.

,

این مسئول تصریح کرد: علاوه بر افتتاح طرحهای عمرانی برنامه های متنوعی شامل دیدار اعضای شورای اداری با امام جمعه پاوه، گلباران و غبار روبی مزار مطهر شهیدان و دیدار با خانواده های مغزی شهدا ، گلبانگ انقلاب در مدارس همزمان با ورود حضرت امام ( ره) به کشور در دوازدهم بهمن سال ۵۷ در مدارس شهر و روستا اجرایی می شود.

,

وی عنوان کرد: همچنین برگزاری برنامه و مسابقات فرهنگی و ورزشی ،برگزاری یادواره شهدا ، برپایی ایستگاه صلواتی ، ویزیت رایگان بیماران در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی،  اعزام اکیپ های دامپزشکی به روستاها و برگزاری محافل انس با قرآن  از دیگر برنامه های دهه فجر در این شهرستان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه