امام جمعه قوچان:
پیشرفتهای انقلاب اسلامی در سایه مقاومت رخ داده است
امام جمعه قوچان گفت: تمام پیشرفت های انقلاب در طول دهه های اخیر در سایه مقاومت رخ داده و نه سازش و مذاکره و بنابراین تنها راه پیشرفت، مقاومت است و در این مسیر جناح و خط سیاسی برایمان مهم نیست و فقط می بایست تلاش کنیم تا قویتر شویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی دستجردی، امام جمعه قوچان ظهر امروز در جمع مسئولین و مدیران این شهرستان ضمن گرامیداشت آغاز دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران نقطه تاریخی بسیارقابل توجهی در جهان است و بنیانگذار انقلاب اسلامی به حق آن را انفجار نور نامید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,وی ادامه داد: 41 سال از انقلاب اسلامی ایران گذشت و این در حالی بود که در حوادث مختلف دنیا، حرکت انقلاب اسلامی ایران، مظلومانی که در زیر پای دولت های استکبار و شیطان صفت در حال له شدن بودند را نجات داد.
,وی با بیان اینکه با تمام دشمنی های دشمنان انقلاب اسلامی، به لطف خدا شاهد حرکت رو به رشد انقلاب طی ده های اخیر بوده ایم، افزود: این پیشرفت های انقلاب اسلامی ایران و پایبندی به اصول و آرمان ها در حالیست که بسیاری از انقلاب ها از جمله انقلاب فرانسه پس از گذشت چند سال، تمام اهدافش مورد بی توجهی قرار گرفت و فراموش شد و تمام اصول این انقلاب دچار چالش های جدی شد و یا انقلاب شوروی که در کمتر از ده سال دچار انحراف و از اهدافش دور شد.
,وی با بیان اینکه شاید در طول دهه های اخیر تمام اهداف انقلاب اسلامی محقق نشده است اما با قدرت، حرکت روبه جلویی را شاهد هستیم و در دنیا نظیر آن را نداریم، تصریح کرد: زمانی که دفتر امام جمعه شلوغ باشد، نشان دهنده این است که مسئولین کم لطفی می کنند و زمانی که این دفتر خلوت باشد نشان دهنده عملکرد خوب مدیران است ولی در حال حاضر دفتر بنده شلوغ است و از صبح که وارد دفتر می شویم واقعا دفتر بسیار شلوغ است اما با تمام این اوصاف مردم در صحنه حضور دارند و این نشان دهنده این است که قلب امام زمان(عج) نیز همراه مردم است.
,رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان با بیان اینکه در جهان، تبلیغات بسیار عجیب و غریبی علیه جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است، خاطر نشان کرد: تنها راه پیشرفت، مقاومت است و در این مسیر جناح و خط سیاسی برایمان مهم نیست و فقط می بایست تلاش کنیم و همانطور که رهبرانقلاب اسلامی فرموده اند می بایست قوی شویم و می بایست در تمام ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و... مردم را قوی تر نماییم زیرا علیرغم اینکه مردم در تنگناهای اقتصادی قرار دارند، با تمام وجود در مسیر انقلاب قرار دارند.
,حجت الاسلام دستجردی با بیان اینکه پیشرفت انقلاب در سایه مقاومت رخ می دهد و نه سازش و مذاکره، یادآور شد: در گام دوم انقلاب، می بایست دقت بیشتری داشته باشیم و به معنویت توجه بیشتری کنیم.
,امام جمعه قوچان با اشاره به ضرورت نهادینه کردن فرهنگ مطالبه گری در جامعه تاکید کرد: می بایست مطالبه گری را در میان شهروندان نهادینه کنیم و پیشنهاد می کنم که مطالبه گری را ابتدا از من شروع کنید.
,وی در پایان با بیان اینکه مسئولین طی سال های اخیر کارهای خوبی انجام داده اند و می بایست این اقدامات به سمع و نظر مردم برسد اما نباید هم در ارایه عملکرد بزرگنمایی کنیم، گفت: انقلاب اسلامی توانمندی های بسیار خوبی در بخش های علمی و ... ایجاد کرده و این حرکت می بایست با قدرت رو به جلو حرکت کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه