فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد:

۲۵ تن شکر قاچاق در بروجرد کشف شد

۲۵ تن شکر قاچاق در بروجرد کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد گفت:25 تن شکر قاچاق به ارزش یک میلیارد و 125 میلیون تومان در بروجرد کشف و ضبط شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، سرهنگ عزت اله غلامی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مأموران این فرماندهی در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به پنج دستگاه کامیون مظنون شدند که با هماهنگی مراجع قضایی نسبت به توقیف آن در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی افزود: مأموران در بازرسی انجام‌شده ۲۵ تن شکر قاچاق را از کامیون‌های توقیفی که از اصفهان به سمت بروجرد بارگیری شده بود کشف و ضبط کردند.

,

فرمانده انتظامی بروجرد بابیان اینکه پنج نفر راننده کامیون‌ها دستگیر شدند عنوان کرد: ارزش ریالی این میزان شکر قاچاق یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان برآورد شده است و متهمان نیز با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه