خانه ایثار و شهادت دانشگاه علوم پرشکی افتتاح گردید
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری:زمانی جبهه دانشگاه بود ،اما امروز دانشگاه جبهه است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از شهد شفا:امروز طی مراسمی خانه ایثار و شهادت دانشگاه علوم پزشکی ، افتتاح گردید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,در این مراسم که از سوی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی، رئیس شورای شهر ، مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ، حاج آقا کاظمی اصل ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،نماینده محترم ولی فقیه و تعدادی چند از مسئولین سازمان بسیج جامعه پزشکی حضور داشتند ، قرار شد ، این مکان جهت ارائه خدمت به ایثارگران و جانبازان دانشگاه و همچنین پیگیری پرونده های دویست هزار جانباز دوران دفاع مقدس باشد.
,حاج آقا کاظمی اصل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این مراسم بیان کرد :زمانی جوانان ما از مرزهای جغرافیایی این مرز و بوم حفاظت می کردند ، هم اکنون در دانشگاه از مرزهای اخلاقی و اعتقادی که در معرض آ امروز دانشگاه خط مقدم جبهه است.
,در این مراسم،خلیل عسگری از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ، طی سخنانی خواستار ضبط و پخش خاطرات ایثارگران جهت انتقال به نسل کنونی و آینده شدند.
,لازم به ذکر است این مکان منزل سازمانی روسای دانشگاه علوم پزشکی بوده است که با ریاست دکتر کریم بردانشگاه علوم پزشکی ،وی این مکان را بعنوان خانه ایثار و شهادت نمودند.
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه