logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

رئیس سازمان صنعت مازندران خبر داد؛

تشدید نظارت‌ بر بازار شب‌عید/ نمایشگاه بهاره اول اسفند برگزار می‌شود

تشدید نظارت‌ بر بازار شب‌عید/ نمایشگاه بهاره اول اسفند برگزار می‌شود
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: طرح تشدید نظارت بر بازار استان از اول اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینقلی قوانلو در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به فعالیت 160 هزار واحد صنفی در سطح استان، اظهار کرد: طی سال‌جاری و پس از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین در پی انجام 56 هزار فقره بازرسی، پرونده‌های تخلفات اقتصادی به میزان 5 هزار و 200 میلیارد تومان به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی افزود: طرح تشدید نظارت بر بازار از اول اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خاطرنشان کرد: امسال در آستانه سال نو و در راستای تنظیم بازار شب عید برخلاف یکی-دو سال گذشته، نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا برگزار می‌شود که اقلام اساسی این ایام با قیمتی بین 10 تا 20 درصد کمتر از میانگین عرف بازار در دسترس شهروندان استان قرار می‌گیرد.

قوانلو اعلام کرد: امسال برای نخستین‌بار استان مازندران به عنوان تامین کننده کل پرتقال مورد نیاز بازار شب عید کشور تعیین شد و بر این اساس، 30 هزار تن پرتقال شب عید در انبارها ذخیره‌سازی و از پنج‌شنبه گذشته، حمل آن به سایر استان‌های کشور آغاز شده است.

وی اضافه کرد: ظرفیت بازرسی ما در قبال تهداد قابل توجه واحدهای صنفی فعال در استان، ظرفیت محدودی است و جدا از استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها نظیر اتقا اصناف و تعزیرات در ایام خاص، سیاست ما واگذاری کنترل بازار به خود بازار بر اساس عرضه و تقاضا است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در پاسخ به سوالات ما در خصوص اختلافات گسترده میان اعضای هیات رئیسه اتاق‌های اصناف و همچنین هیات مدیره اتحادیه‌های صنفی تاکید کرد: به عقیده ما این اختلافات، اختلافات خاصی نیست و طبق قانون داریم با متخلفان برخورد می‌کنیم؛ البته سعی می‌کنیم این اختلافات را به خود اتاق‌های اصناف برای حل و فصل واگذار کنیم.

قوانلو یادآور شد: آرامش بازار برای ما مهم است  و نباید به دلیل شکایات و اختلافات درونی و اختلاف سلیقه میان افراد، بازار استان را دچار تلاطم کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه