به همت بسیج سازندگی صورت گرفت؛
توزیع 15 دستگاه جوجهکشی بین شهروندان کردستانی
15 دستگاه جوجه کشی در بین متقاضیان مستعد توسط سازمان بسیج سازندگی کردستان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی کردستان، با توجه به برنامههای ابلاغی در راستای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، بسیج سازندگی کردستان اقدام به شناسایی افراد مستعدی کرده است که توانایی فعالیت در زمینه پرورش مرغ بومی را دارا هستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ,
پس از شناسایی، این افراد تحت آموزش نگهداری پرورش مرغ بومی و نیز نحوه کار با دستگاه جوجه کشی قرار گرفته و در نهایت 15 دستگاه جوجه کشی 500 قطعه ای در اختیار این عزیزان قرار گرفت. این دستگاه ها که به صورت امانی و در راستای فعالیت های پرورش طیور اختصاص داده شده، موجبات تسهیل در امرار معاش و ایجاد اشتغال را فراهم کرده است.
,
,
توزیع این دستگاه ها در بین افراد توانمند و دارای پشتکار، اما کم بضاعت سبب شده تا ضمن کسب رضایت الهی در اجرای برنامه آرامش را به سمت خانواده هایی سوق دهیم که گاهی تصور می کنند در هیاهوی تجملات و در لابلای روزمرگی ها به ورطه فراموشی سپرده شده اند.
,
,
مهمترین برنامه پس از توزیع این دستگاه ها نظارت بر حسن اجرای این فعالیت و کیفیت بخشی به تولید در عرصه پرورش مرغ بومی است.
,
,
,
انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه