logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

دیدار نخست وزیر ارمنستان با روحانی

دیدار نخست وزیر ارمنستان با روحانی
رییس جمهور عصر دوشنبه در دیدار نخست وزیر ارمنستان گفت: ایران و ارمنستان و همه کشورهای منطقه باید برای مبارزه با تروریسم دست به دست یکدیگر بدهند، زیرا امنیت در منطقه در سایه همکاری پایدار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی اظهارداشت: امنیت مقوله ای تقسیم کردنی نیست و اگر کشوری از تروریسم آسیب ببیند سایر کشورها نیز متضرر خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به جنایات گروه های تروریستی در منطقه گفت: تروریست ها علیه تمدنها و انسانیت می جنگند و برای آنها کشتن مسیحیان و یا مسلمانان فرقی ندارد.

رییس جمهور سپس به همزیستی دوستانه و صمیمی مسلمانان با ارامنه در ایران اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران پشتیبان راه حل های سیاسی و مسالمت آمیز در چارچوب مقررات بین المللی برای حل مسایل منطقه ای است.

روحانی افزود: اگر در مسایلی اختلاف نطر وجود دارد،کشورهای منطقه باید در زمینه دستیابی به راه حلی که مورد توافق همه طرفین باشد، تلاش کنند.

رییس جمهوری در ابتدای این دیدار به روابط خوب ایران و ارمنستان اشاره کرد و با تاکید بر استفاده از همه ظرفیتهای موجود برای توسعه مناسبات دو ملت و دو کشور گفت: تهران و ایروان در خصوص موضوعات منطقه ای و بین المللی همکاریهای خوبی داشته اند و ما از مواضع مثبت ارمنستان قدردانی می کنیم.

روحانی ضرورت تلاش مضاعف دو دولت برای ایجاد تحرک در مناسبات اقتصادی و تجاری را یادآور شد و خواستار پیگیری مسئولان دو کشور برای رفع موانع و توسعه مناسبات شد.

رییس جمهور با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی، منافع دو کشور را تامین می کند، گفت: با توجه به ظرفیت و اراده جدی برای ارتقای همکاریها ، افق روشنی پیش روی روابط دو کشور وجود دارد.

هویک آبراهامیان نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط خوب و تاریخی دو کشور اظهار امیدواری کرد که سفرش به تهران زمینه های توسعه روابط را در همه زمینه ها به ویژه در عرصه اقتصادی فراهم آورد.

وی با قدردانی از استقبال گرم مسئولان ایرانی گفت: گسترش تعاملات تهران با ایروان دارای اهمیت ویژه ای است و ارمنستان آماده است در عرصه های سیاسی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران همکاری کند.

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به عضویت کشورش در اتحادیه همکاریهای اقتصادی«اوراسیا» گفت: ارمنستان می تواند دریچه ای برای عرضه محصولات مختلف در بازار بزرگ ۱۵۰ میلیون نفری حوزه اوراسیا باشد.

وی با تشکر از رفتار خوب و گرم دولت و ملت ایران با جامعه ارامنه ایران از رییس جمهوری کشورمان خواست تا در فرصت مقتضی به این کشور سفر کند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه