بیش از 5 میلیارد ریال خسارت مالی؛
۷ باب مغازه در خشکبیجار طعمه حریق شد+تصاویر
در آتش سوزی که بامداد امروز به وقوع پیوست 7 باب مغازه و یک باب منزل مسکونی در روبروی بانک کشاورزی خشکبیجار طعمه حریق شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خوبان خبر، در آتش سوزی که بامداد امروز به وقوع پیوست ۷ باب مغازه و یک باب منزل مسکونی در روبروی بانک کشاورزی خشکبیجار طعمه حریق شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان خبر, خوبان خبر,ابراهیم اثنی عشری شهردار خشکبیجار در گفتگو با خبرنگار ما ضمن اعلام خبر فوق گفت: آتش سوزی ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز(دوشنبه) از داخل نانوایی شروع شد و به مغازه های اطراف سرایت کرد.
,اثنی عشری اضافه کرد: بیش از ۵۰۰ میلیون تومان خسارت مالی برآورد شده است.
,شهردار خشکبیجار افزود: آتش سوزی از مغازه نانوایی شروع شد و علت حادثه در دست بررسی است.
, شهردار خشکبیجار افزود: آتش سوزی از مغازه نانوایی شروع شد و علت حادثه در دست بررسی است. ,وی با بیان این که شهرداری خمام، کیاشهر، کوچصفهان، لشت نشاء و رشت با ارسال ماشین های آتش نشانی در اطفاء حریق کمک کردند گفت: طی دو ساعت آتش خاموش شد.
,گفتنی است؛ از این ۷ باب مغازه ، یک مغازه انبار برنج بود که ۲۰ تن برنج درون آن از بین رفت.
,,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه