استاندارزنجان، برنامه های سفر ریاست جمهوری را تشریح کرد
استاندار زنجان برنامه های سفر دو روزه ریاست جمهوری به استان را تشریح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرزنجان "جمشید انصاری" در جمع خبرنگاران برنامه های سفره دور روزه ریاست جمهوری را تشریح کرد: رییس جمهور ساعت 9:30 صبح روز چهارشنبه وارد فرودگاه زنجان خواهند شد بعد مراسم استقبال با طی مسیرهای دوازه ارک و سعدی شمالی به ورزشگاه کارگران وارد خواهندشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,وی افزود: مراسم دیدار رییس جمهور با مردم زنجان ساعت 9:30 در مجموعه کارگران خواهد بود که دکتر روحانی ساعت 10:30 به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
,استاندار زنجان در ادامه با اشاره به دیدار رییس جمهور با نخبگان گفت: از دیگر برنامه های سفر رییس جمهور دیدار با نخبگان، روحانیون و ایثارگران استان و نیز همایشی با موضوع توسعه اقتصادی استان با حضور فعالان اقتصادی، کارآفرینان نمونه و مدیرعاملین بانکهای استان خواهند داشت.
,این مقام مسئول افزود: جلسات مردمی با رییس جمهور برای روز اول پیش بینی شده است و برای روز دوم بازدید از پروژه های مختلف و بعد از آن شورای اداری برگزار خواهد شد.
,استاندار زنجان در ادامه افزود: رییس جمهور بعد از بازدید از پروژه های شهرستانی، جلسه شورای اداری را تشکیل و بعد حضور در نشست خبری با اصحاب رسانه بعد از ظهر روز پنجشنبه استان زنجان را بطرف تهران ترک خواهند کرد.
,انصاری در ادامه از حضور وزراء در شهرستانها خبر دادو تصریح کرد: طبق هماهنگی ها با مسئولین سفر و شهرستانها، آقای چیتچیان وزیر نیرو در خرمدره، آقای حجتی وزیر کشاورزی در خدابنده، آقای انصاری معاون پارلمان رییس جمهور در ماهنشان، آقای یونسی دستیار ویژه رییس جمهور در ایجرود، آقای سلطانی فرد معاون رییس جمهور در سلطانیه و آقای هاشمی وزیر بهداشت در ابهر جهت بهره برداری از پروژه ها حضور خواهند داشت.
,وی در ادامه تفاوت این سفر را با دیگر سفرها در پیش بینی برای دریافت نامه های مردمی بیان کرد و اذعان کرد: یکی از تفاوتهای بارز سفر دکتر روحانی با دیگر رییس جمهوریها در راه اندازی سامانه 111 جهت دریافت درخواستها، انتقادات، پیشنهادات و طرحهای موثری که به دولت پیشنهاد داده می شود بصورت شفاهی دریافت و بصورت مکتوب در دست مسئولین مربوطه قرار داده خواهد شد.
,وی در پایان متذکر شد مردم در حد امکان از دادن نامه دستی خوداری کنند و مطالبات خود را از طریق سامانه 111 با مسئولین درمیان بگذارند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه