گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علمی، کاربردی اصفهان برگزار شد؛
طنین سرود “هل من ناصر” در دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان
نخستین گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های جامع علمی، کابردی استان اصفهان در سالن تازه تاسیس امام جعفر صادق(ع) دانشگاه علمی، کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک این استان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، یکی از یادگاران و آزادگان دوران دفاع مقدس در گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علمی، کاربردی اصفهان در دانشگاه فرهنگ و هنر بعد از بیان خاطرات خود از دوران اسارت در کشور عراق شعر حماسی هل من ناصر را به زیبایی و در سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی سرود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,عبدالحسین برزیده با تک خوانی آهنگین و گوش نواز این سرود به حال و هوای همایش روح تازه ای بخشید و در ادامه گفت: جنگ تحمیلی به فرموده علامه جوادی آملی جنگ جهانی سوم بود زیرا رژیم بعث عراق با پشتیبانی چندین کشور شرق و غرب با ما می جنگید.
, ,
,
, وی تصریح کرد: دشمن شناسی امروز نیز همچون دیروز به سبب وجود عناصر خارجی و سربازان پیاده نظام آنها در داخل کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
,وی به این گفته میشل فوکویاما تئوری پرداز امریکایی در سال ۶۵ اشاره کرد و گفت: او شیعه را پرنده ای تعریف کرد که افق پروازش بالاتر از ارزش های خودشان بود و از دوبال سرخ و سبز مهدویت و شهادت بهره می برد.
,این آزاده سرافراز با سابقه هشت ساله اسارت در عراق ادامه داد: بعد مهم و محوری شیعه ولایت مداری اوست که دشمن برای این مورد خاص برنامه ریزی و هدف گذاری خاصی کرده است.
,برزیده افزود: مهندسی معکوس این تئوری شوم، خط زدن ولایت فقیه برای شیعیان، خدشه وارد کردن بر ساحت قدسی کربلا و عاشورا و تبدیل روحیه شهادت طلبی به رفاه طلبی است.
,رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در ادامه این گردهمایی تاکید کرد: رسالت ما در قبال خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران سنگین و خطیر است.
,منصور شریعتی با بیان ارزشمندی رشادت ها و تاریخ سازی مردان و زنان در دوران دفاع مقدس افزود: خانواده شهدا حق بزرگی بر گردن تک تک ما دارند و قدردانی و تشکر از آنها کمترین کاری است که امروز از دست ما ساخته است.
, ,
,
, وی ادامه داد: شهدا و رزمندگان اسلام بواسطه شخصیت متعالی، روح بزرگ، و نوع نگاهشان به جهان هستی متفاوت بودند و همین تمایز آنها را به سرمنزل مقصود که همان شهادت و ایثار خداپسندانه بود رساند.
,این مسوول آموزش عالی استان اصفهان افزود: کار این عزیزان به قدری ارزشمند بود که بسیاری از علما، مراجع عظام و شخصیت ها آرزوی اینچنین سعادتی را دارند چرا که شهدا بجانشان را به اسلام و ایران تقدیم کردند.
,در این گردهمایی علاوه بر برپایی نمایشگاه جنبی،خاطره گویی و تک خوانی حماسی سرود ” هل من ناصر” از دانشجویان برتر و نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه های جامع علمی و کاربردی استان تقدیر شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه