logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

برپایی غرفه سپاه لرستان در نمایشگاه «سیل مهربانی»/گوشه‌ای از خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان به تصویر کشیده شد

برپایی غرفه سپاه لرستان در نمایشگاه «سیل مهربانی»/گوشه‌ای از خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان به تصویر کشیده شد
مسئول بسیج دانشجویی لرستان گفت: اقدامات سپاه در امدادرسانی به سیل‌زدگان استان لرستان در نمایشگاه «سیل مهربانی»به تصویر کشیده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میلاد شرفی در حاشیه نمایشگاه سیل مهربانی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک، بابیان اینکه سپاه پاسداران یکی از نهادهای دخیل در سیل پلدختر بود اظهار داشت: سپاه پاسداران با کلیه نهادها و ارگان های خود در سیل پلدختر دخیل بوده که در این نمایشگاه تصمیم بر این شد در حوزه‌های مختلف به خصوص در بحث مدیریت بحران عملکردهای مختلف سپاه قبل، حین و پس از سیل با توجه به ظرفیت غرفه به تصویر کشیده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک،,

وی بابیان اینکه در این نمایشگاه بخش‌های مختلفی توسط هنرمندان و حوزه فرهنگی سپاه پاسداران به تصویر کشیده شده افزود: در این نمایشگاه عملکرد کمیته های فضای مجازی، آماد و پشتیبانی، حوزه سازندگی و به خصوص گروه‌های جهادی که در واقع آفریننده و خالق سیل مهربانی گروه‌های چند هزار نفری جهادی بودند به تصویر کشیده شده است و فضای ناامیدی را به امید و چالش ها را تبدیل به فرصت کردند و از مهم‌ترین کمیته هایی هستند که اقداماتشان در این نمایشگاه به تصویر کشیده شده است.

,

مسئول بسیج دانشجویی لرستان عنوان کرد: کمیته هایی در حوزه بهداشت و در حوزه سازندگی با توجه به توان و نیرویی که سپاه دارد تشکیل شد و در این حوزه توانستند در کمترین زمان ممکن در حوزه ساخت منازل مسکونی، راه‌سازی و مدرسه‌سازی امید را به شهرهای سیل‌زده برگرداندند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه