175دانش آموز باشتی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند+تصاویر
175نفر از دانش آموزان باشتی در قالب کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از خامی، سروان پاسدار فرهاد کریمی نسب فرمانده سپاه ناحیه باشت گفت: 175 دانشآموز پسر باشتی، با حضور در گلزار شهدا این شهر و با بدرقه مسئولان شهرستان باشت و خانوادههای آنها برای بازدید از مناطق جنگی جنوب عازم این مناطق شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, خامی, خامی,,
وی با بیان اینکه این تعداد دانشآموز همراه با مربیان و مسئولان واحدهای مقاومت بسیج دانشآموزی به تعداد 185 نفر به وسیله چهار دستگاه اتوبوس راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند، بیان کرد: دانش آموزان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی شلمچه، طلاییه، دهلاویه، یادواره چمران و اروند دیدن خواهند کرد.
,,
فرمانده سپاه ناحیه باشت آشنایی با مناطق جنگی، تجدید بیعت با آرمان های شهدای هشت سال دفاع، زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا و ایثارگران و تحکیم پیوند ارزشی و فرهنگی میان الگوهای ایثار و نسل جوان را اهداف اعزام دانشآموزان به مناطق جنگی جنوب کشور دانست.
, .,,
کریمی در پایان ضمن تشکر از مدیریت آموزش و پرورش باشت گفت: اعزام این تعداد از دانش آموزان برای بازدید از مناطق جنگی با همکاری آموزش و پرورش باشت اجرا شده است.
,, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
گزارش/ فاضل کامران
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه