logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان عنوان کرد؛

انسداد و پلمب 273 حلقه چاه غیر مجاز در سیستان و بلوچستان/7 دستگاه ماشین آلات حفاری غیرمجاز توقیف شد

انسداد و پلمب 273 حلقه چاه غیر مجاز در سیستان و بلوچستان/7 دستگاه ماشین آلات حفاری غیرمجاز توقیف شد
رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 273 حلقه چاه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان مسدود شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی حمیدیان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای صیانت از منابع آبی سیستان و بلوچستان، بیان کرد: در اجرای بند 5 اصل 156 قانون اساسی یکی از وظایف معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری صیانت از منابع آبی و حفاظت از این سرمایه های ملی است و برای رسیدن به این هدف از 2 سال پیش اقداماتمان را آغاز کرده ایم.

وی افزود: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان از کم آبی و در برخی مناطق از بی آبی رنج میبرد ما سعی کردیم به نوعی آب موجود استان را مدیریت کرده و از آن صیانت کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در سال جاری، گفت: از ابتدای سال جاری جلسات متعددی داشته و به نتایج خوبی رسیدیم به گونه ای که در این مدت 273 حلقه چاه غیرمجاز را مسدود کرده و 7 دستگاه ماشین آلات حفاری غیرمجاز را نیز توقیف و ضبط کردیم.

وی ادامه داد: همچنین شعبه های ویژه ای در کل استان برای رسیدگی به تخلفات چاه های غیرمجاز و بهره برداری بدون مجوز از منابع آبی اختصاص یافته است تا رسیدگی به این پرونده ها و جرائم در کوتاه ترین زمان انجام شود.

حمیدیان با اشاره به اینکه 90درصد آب مصرفی استان در بخش کشاورزی است، اذعان کرد:  با وجود اینکه امسال سال پربارانی داشتیم اما همچنان در بسیاری از مناطق استان با کمبود آب مواجه هستیم و باید از این داشته ها به بهترین شکل استفاده و صیانت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از منابع آبی یک کار گروهی و فراجناحی است و همه دستگاه های مسئول در این بخش باید دست در دست یکدیگر برای تحقق این هدف تلاش کنند.

رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان در پایان با درخواست از مردم برای حفاظت از منابع آبی، تصریح کرد: آب مایه حیات است و باید همه شهروندان برای حفاظت از آن اقدام کرده و اگر می بینند جایی فردی به صورت غیرقانونی از منابع آبی سوء استفاده می کند آن را اطلاع رسانی کنند، صیانت از منابع آبی در واقع حفاظت از آینده ما و فرزندان ماست.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه