عکس نوشته؛
ما به سیاست های غلط دولت در حوزه مسکن معترضیم
جریان اصلاحات در اراک با شعار اعتراض به قیمت افسار گسیخته مسکن در پی فریب افکار عمومی و راهیابی به مجلس است این در حالی است که وزیر اصلاحطلب دولت در طول ۵ سال وزارت خود افتخار خود را عدم افتتاح حتی یک واحد مسکن مهر می داند و طرح جایگزینی هم برای آن ارائه نمی دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ کاندیداهای جریان حامی دولت در اراک با شعار "اعتراض به قیمت افسار گسیخته مسکن" در صدد فریب افکار عمومی و راهیابی به مجلس یازدهم هستند. این در حالی است که عباس آخوندی وزیر اصلاح طلب دولت و یکی از رؤسای ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در سال ۸۸، که حدود ۵ سال مسئولیت وزارت راه و شهرسازی را برعهده داشت، افتخار خود را عدم افتتاح حتی یک واحد مسکن مهر عنوان می کند و طرح جایگزینی هم برای آن ارائه نمی دهد و همین موضوع یکی از علل اصلی افزایش ناگهانی قیمت مسکن می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب, دیار آفتاب, دیار آفتاب, جریان حامی دولت در اراک, "اعتراض به قیمت افسار گسیخته مسکن", عدم افتتاح حتی یک واحد مسکن مهر,این حجم از پوپولیست و انحراف افکار مردم از ناکارآمدی جریان اصلاحات، برای رأی آوردن و راهیابی به مجلس بی سابقه است.
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه