نقد ضد ایرانی نیویورک تایمز در رابطه با اسید پاشی ها
نیویورک تایمز در اقدامی ضد ایرانی با انتشار مطلبی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اسید پاشی های سازمان یافته جمعی ارازل و اوباش را منتسب به نیروهای حزب الهی و پس از تصویب قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر در مجلس شورای اسلامی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از انقلاب نیوز؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در اقدامی ضد ایرانی با انتشار مطلبی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اسید پاشی های سازمان یافته جمعی ارازل و اوباش در اصفهان را منتسب به نیروهای حزب الهی عنوان کرد!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز,
نیویورک تایمز در این نقد ضد ایرانی اش که به سیاه نمایی از اوضاع ایران پرداخته است و مطالب توهین آمیز و اتهامات بی پایه و اساسی را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران منتسب کرده است بشدت تلاش کرده است تا اسید پاشی های چند روزه اخیر جمعی از ارازل و اوباش که هنوز مشخص نیست چه کسانی هستند را به امت حزب الهی نشان دهد!
,
اسید پاشی ها در شهر اصفهان چند روزی است که باعث خبر سازی و جریان سازی ضد انقلاب خارج و خودفروخته های داخل بر علیه امت حزب الله شود و با این اتهام که این اقدامات ضد بشری کار امت حزب الله است! سعی کردند که قانون تصویب شده در مجلس شورای اسلامی را در حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر را به این قضیه اسید پاشی ها منتسب کنند.
,
رسانه ها و سایتهای ضد انقلاب هم که از هر فرصتی برای سیاه نمایی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده می کنند با این مطلب ضد ایرانی نیویورک تایمز در رابطه با اسید پاشی ها بصورت ویژه این مطلب را منتشر کرده و با استناد نیویورک تایمز اقدامات داخل ایران را بر علیه امت حزب الله نشان داده اند تا جوی بر علیه نیروهای حزب الهی در داخل ایران بسازند.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه