مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان همدان خبرداد:
همگرایی مثبت و سازنده مبلغان با مسئولان در اردوهای راهیان نور
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون همدان همگرایی مبلغان با مسئولان اردوهای راهیان نور را از جمله عوامل مؤثر در پیشبرد اهداف این اردوها عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان؛ کارگاه آموزشی یک روزه روحانیون راهیان نور استان همدان به همت سازمان بسیج طلاب و روحانیون و همکاری معاونت تهذیب حوزه علمیه استان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان,مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون همدان در این کارگاه که با حضور 120 نفر از روحانیون در محل حوزه علمیه استان همدان برگزار شد، اظهار کرد: همگرایی مبلغان با مسئولان اردوهای راهیان نور از جمله عوامل مؤثر در پیشبرد اهداف این اردوها است.
,حجتالاسلام علی حسنی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش آگاهی طلاب و روحانیون و تعامل بیشتر آنان با عوامل اجرایی راهیان نور است.
,وی در پایان با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری در خصوص راهیان نور و طرح مباحث سیاسی روز خاطرنشان کرد: از دیگر اهداف برگزاری این دوره آشنایی شرکتکنندگان با روشهای تبلیغی و مخاطبشناسی است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه