مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره):
درآمد زکات در نطنز رشد خوبی داشته است
این توفیق مهم را مدیون کشاورزان، مردم خیر و ائمه جماعات در روستاها هستیم که به لطف خدا این مهم در ساله ای آینده رشد چشمگیرتری خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، جلسه ستاد احیای زکات شهرستان نطنز با حضور حجتالاسلام دهنوی کارشناس برنامه گلبرگ، حجت الاسلام رنجبر رئیس ستاد زکات استان، حجتالاسلام طاحونی امام جمعه نطنز، حجتالاسلام قاسمی امام جمعه بادرود، حجت الاسلام مجیدی تبار رئیس اداره تبلیغات، سرهنگ بنی آدمی فرمانده نیروی انتظامی، مومی اردستانی مدیر کمیته امداد، ائمه جماعات مساجد و دهیاریهای و شوراهای اسلامی شهرستان در محل سالن اجتماعات امامزاده احمد ابن محسن ابن امام موسی کاظم (ع) روستای خفر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نطنزنا,رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نطنز در ابتدای این نشست با تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدالله (ع) و تشکر از فعالیت تبلیغی روحانیان در امر زکات خواهان همکاری دهیاری ها، شوراها و ادارات مرتبط با بحث زکات و کمک به محرومان و ایتام شد.
,حجت الاسلام مجیدی تبار بر نقش زکات در فقرزدایی و پشتیبانی از طرح های عمرانی تاکید کرد و دبا رخواست افزایش سهم زکات شهرستان با همیاری تمام مجموعه ها، خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم اموالمان محفوظ بماند تنها راه آن پرداخت زکات است.
,در این نشست حجتالاسلام دهنوی به عنوان مهمان ویژه این برنامه با اشاره به اهمیت مساله زکات و نقش روحانیون و ائمه جماعات در ترویج فرهنگ زکات اظهار کرد: سهم زکات هر سال نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی دارد و به همین میزان نیز ما شاهد افزایش برکات الهی درسطح جامعه هستیم و این خروجی نیز مدیون تلاش های عزیزان خدمتگزار در کمیته امداد امام خمینی (ره) و فعالیت تبلیغی روحانیون و ائمه جماعات است.
,وی ادامه داد: مسئله مهمی چون زکات که دارای برکات فراوان دنیوی و اخروی است باید از طریق تبلیغات مورد توجه قرار گیرد تا افرادی که دارای شرایط پرداخت زکات هستند به اهمیت این کار آگاهی پیدا کنند.
,مسوول ستاد زکات استان اصفهان نیز در ادامه با بیان لزوم برنامه ریزی به منظور این امر مهم اضافه کرد: تشکیل کمیته هایی به منظور فعال کردن زکات در شهر و بخش ها می تواند تاثیر به سزایی در این مسئله داشته باشد.
,
حجت الاسلام غلامحسین رنجبر به تبیین جایگاه زکات در حکومت اسلامی پرداخت و زکات را از جمله وظایف حکومت اسلامی در اقامه آن و بهره گیری از این ظرفیت عظیم در فراهم کردن زیرساخت های لازم برای جامعه اسلامی ذکر کرد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) نطنز نیز اظهار کرد: درآمد زکات در شش ماهه اول سال ۹۳ نسبت به سال گذشته کمیته امداد رشد ۶۸۷درصدی داشته است.
,
مومی اردستانی افزود: این توفیق مهم را مدیون کشاورزان و مردم خیر و ائمه جماعات در روستاها هستیم که به لطف خدا این مهم در ساله ای آینده رشد چشمگیرتری خواهد داشت.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه