نماینده ولی‌فقیه در مازندران:

مردم به توصیه‌های پزشکی برای مقابله با کرونا توجه کنند

مردم به توصیه‌های پزشکی برای مقابله با کرونا توجه کنند
آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه مسئولان وزارت بهداشت راه خودشان را با صبر و استقامت و جدیت ادامه دهند، گفت: از مردم تقاضا داریم تا به توصیه‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی که از سوی وزارت بهداشت و درمان برای مقابله با ویروس کرونا در حال انجام هست، توجه کرده و به آن عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: مسئولان در قالب ستاد ملی ویروس کرونا با شعار «کرونا را شکست می‌دهیم» وارد میدان شدند و ضمن تشکر به آنها توصیه‌ می‌کنم که راه خودشان را با صبر و استقامت و جدیت ادامه دهند.

وی با اشاره به اینکه این روزها مردم دهها کشور دنیا از جمله کشور و مردم با وفای ایران درگیر یک بلا به نام ویروس کرونا هستند، تصریح کرد: دست اندرکاران بیمارستان‌ها و پزشکان و پرستاران  بوده در فضایی پر ریسک با فداکاری به مردم خدمات شبانه روزی انجام می‌دهند و به نحو  شایسته مدیریت می‌کنند و با توجه به کمبود کادر و نیروهای لازم شبانه روز کار می کنند و خستگی مضاعفی دارند واقعا با چه زبانی می توان از این قشر فداکار تشکر کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: این فداکاری و تلاش در حدی زیاد بود که مقام معظم رهبری مصاحبه‌ای را انجام داده و از همه پرسنل و کادر پزشکی بیمارستان‌ها تقدیر کردند.

محمدی‌لائینی با اشاره به اینکه نمی‌خواهیم ترس و حراسی ایجاد شود ولی باید این ضعیت را جدید بگیریم، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم تا این توصیه و برنامه‌ریزی‌هایی که از سوی وزارت بهداشت و درمان در حال انجام هست، جدی بگیرند و به آن عمل کنند.

امام جمعه ساری افزود: همه مردم باید توصیه‌هایی که برای پیشگیری از ویروس کرونا در جامعه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود، رعایت کنند.

وی با قدردانی از تلاش پزشکان، پرستاران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با ویروس کرونا، بر ضرورت همکاری مردم با وزارت بهداشت و درمان برای مقابله این بیماری تاکید کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه