رئیس اداره صمت بروجرد:
۲ میلیارد تومان پرونده تخلف لوازم بهداشتی در بروجرد تشکیل شد
رئیس اداره صمت بروجرد گفت: 9 پرونده تخلف در بروجرد به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع داده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید آزادبخت در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: به دنبال شیوع کرونا و تقاضا برای ماسک و محلولهای ضدعفونیکننده، برخی از افراد اقدام به احتکار و یا گرانفروشی مواد بهداشتی و ضدعفونی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: از همان ابتدا تدابیری برای برخورد و مقابله با سودجویان در نظر گرفته شد که تاکنون ۹ پرونده تخلف در بروجرد به ارزش بیش از دو میلیارد تومان تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع دادهشده است.
,رئیس اداره صمت بروجرد بابیان اینکه در این راستا ۱۲۰ مورد بازرسی صورت گرفته و بازرسیها تشدید شده است عنوان کرد: انواع تخلفات در این راستا گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم ارائه فاکتور خرید و عدم اعلام موجودی بوده است.
,وی با اشاره به اینکه روزانه بهطور میانگین بیش از شش هزار ماسک در بروجرد تولید میشود بیان کرد: باکسانی که درصدد تخریب امنیت اقتصادی جامعه و سلامت مردم هستند برخورد خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه