به نقل از رویترز

هلاکت 25 داعشی در شمال عراق

هلاکت 25 داعشی در شمال عراق
شاهدان اعلام کردند که حملات هوایی در نزدیکی شهر بیجی عراق در روز چهارشنبه منجر به کشته شدن 25 تروریست داعش شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، براساس گزارش ها چندین بمباران در منطقه السینیا در غرب بیجی روز چهارشنبه رخ داد که تاکنون در این حملات هوایی 25 تروریست داعش به هلاکت رسیده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این حملات هوایی از سوی ائتلاف آمریکایی ضد داعش در حالی در این منطقه انجام شد که نیروهای ارتش عراق روز چهارشنبه مانع از پیشروی عوامل این گروه تروریستی در منطقه امیریه فلوجه شدند.

نیروهای ارتش عراق همچنان تلاش می کنند کنترل مناطق تحت اشغال تروریست های داعش را بار دیگر بدست گیرند.

گروه تروریستی داعش که با حمایت غرب و همپیمانان منطقه ای آمریکا ایجاد شده، جنایات هولناکی را در سوریه و عراق مرتکب شده است .

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه