مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان:

درهای اماکن تاریخی و گردشگری تا اطلاع ثانوی بسته است

درهای اماکن تاریخی و گردشگری تا اطلاع ثانوی بسته است
فریدون فعالی گفت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در اماکن تاریخی و تاسیسات گردشگری تا اطلاع ثانوی این مراکز تعطیل و قادر به پذیرش گردشگر نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل راه آرمان، فریدون فعالی ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جزئیات این خبر با تاکید بر لزوم پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در اماکن تاریخی و تاسیسات گردشگری استان اظهار کرد: بر این اساس بازدید از موزه‌ها، باغ موزه ها، اماکن تاریخی و گردشگری از جمله ارگ بم، باغ شاهزاده ماهان، روستای دستکند میمند، ارگ راین، باغ موزه هرندی کرمان، محوطه های باستانی جنوب استان، همچنین اقامت گردشگران در مراکز بوم گردی تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: این تصمیم در راستای حفاظت از سلامت عموم مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است، در حال حاضر برگزاری هرگونه مراسم عروسی، همایش و فعالیت های جمعی در تاسیسات گردشگری و همچنین برپایی جشنواره های نوروزی، نمایشگاه های صنایع دستی، و راه اندازی تورهای گروهی ممنوع است و با خاطیان برخورد قانونی می شود.

,

وی از ممنوعیت پذیرش مسافر در تمامی مهمانسراها و مراکز اقامتی دولتی استان کرمان خبر داد و گفت: این مراکز تا عادی شدن شرایط تعطیل هستند.

,

فعالی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مردم استان کرمان سفرهای احتمالی گردشگران به این خطه است، خاطر نشان کرد: از هموطنان عزیز درخواست می شود از سفر به استان کرمان خودداری کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه