قتل مرد ۳۹ ساله در پی خرید هندوانه

قتل مرد ۳۹ ساله در پی خرید هندوانه
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان گفت: مشاجره لفظی در خرید هندوانه، قتل مرد ۳۹ ساله میوه فروش را در شهرستان لاهیجان رقم زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان گفت: مشاجره لفظی در خرید هندوانه، قتل مرد ۳۹ ساله میوه فروش را در شهرستان لاهیجان رقم زد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان گفت: مشاجره لفظی در خرید هندوانه، قتل مرد ۳۹ ساله میوه فروش را در شهرستان لاهیجان رقم زد.,

سرهنگ قاسم جانعلی‌پور امروز در گفت‌وگویی در تشریح جزییات این خبر گفت: گزارشی از وقوع درگیری منجر به جرح بین دو نفر در یک میوه فروشی یکی از مناطق حاشیه‌ای شهرستان لاهیجان به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اعلام شد و بلافاصله تیم‌های امدادی و انتظامی به محل اعزام شدند.

,

این مقام انتظامی افزود: پس از حضور نیروهای امدادی و انتظامی در محل درگیری و انتقال فرد مجروح به بیمارستان، این مرد ۳۹ ساله به علت شدت جراحات وارده بر اثر ضربات چاقو جان خود را از دست داد.

,

سرهنگ جانعلی‌پور با بیان اینکه با تحقیقات همه جانبه پلیسی و بررسی آثار و علائم به جامانده در صحنه قتل، قاتل شناسایی و دستگیری وی و همدستانش در دستورکار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت اضافه کرد:‌ قاتل ۲۷ ساله و دو همدست ۲۷ و ۲۸ ساله وی، در کمتر از سه ساعت حین خروج از شهرستان دستگیر شدند.

,

وی تصریح کرد: قاتل در بازجویی پلیس انگیزه خود را از قتل مشاجره لفظی در خرید هندوانه و مصرف مشروبات الکلی اعلام کرد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در پایان با بیان اینکه آلت قتل از منزل مسکونی متهم کشف شد، ادامه داد: متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضائی معرفی شدند.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه