فرماندار رودان:
عدم ارائه امکانات رفاهی برای مسافران نوروزی در رودان
غلامپور گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای حفظ سلامت مردم، ایام نوروز امسال هیچ گونه امکانات رفاهی و تفریحی به مسافران نوروزی اختصاص داده نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی غلامپور، فرماندار رودان در گفتگو اختصاصی با خبرنگار هرمز سلامت مردم را از اولویت های مهم دانست و اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای حفظ سلامت مردم ، ایام نوروز امسال هیچ گونه امکانات رفاهی و تفریحی به مسافران نوروزی اختصاص داده نمی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,فرماندار رودان افزود: تردد در سطح شهرستان از شرایط پرخطر محسوب می شود و با توجه به اینکه این شهرستان یکی از قطب های گردشگری هرمزگان است و جمعیت بسیار زیادی در امکاکن و تفرجگاه حضور پیدا می کنند که این ترددها محدود می شود.
,غلامپور ادامه داد:بازدید مسافران از همه اماکن تفریحی گردشگری از جمله زیارت سید سلطان محمد، قلعه تاریخی کمیز و سنگ نوشته های باد افشان ممنوع است ضمن اینکه هتل ها و مهمانسراها از پذیرش مسافران نوروزی تا اطلاع ثانوی منع شده اند.
,وی اضافه کرد: این یک حرکت ملی برای حفظ سلامت آحاد مردم است و لذا از همه مردم تقاضا می شود از مسافرت و تردد غیرضروری خودداری کنند.
,مهندس احسان جعفری شهردار رودان هم از عدم پذیرش مسافران نوروزی در شهرستان خبرداد و گفت: با دستور شورای تامین جهت پیشگیری از ورود افراد احتمالی به ویروس کرونا و حفظ جان مردم تا اطلاع ثانوی تمامی ورودی های منتهی به شهر رودان مسدود و شهروندان برای تردد باید از ورودی اصلی شهر که بلوار شهدا است، استفاده کنند.
,شهردار رودان خاطرنشان کرد: اجازه برپایی هیچگونه چادر مسافرتی نیز در بوستان ها و پارک های سطح شهر داده نمی شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه