عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس:
آمادگی مجلس برای تصویب پشتوانه قانونی رفع موانع "جهش تولید"
عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مجلس آماده است در صورت نیاز پشتوانههای قانونی برای رفع موانع جهش تولید را تصویب کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «جهش تولید» اظهار داشت: هم مجلس، هم دولت و هم قوه قضاییه باید در این عرصه ورود جدی کند و در این راستا یکی از کارهایی که دولت باید انجام دهد به فعلیت رساندن ظرفیت های کامل تولید است زیرا بسیاری از واحدهای تولیدی با ظرفیت کامل کار نمی کنند .
وی افزود: باید شرایطی ایجاد شود تا واحدهای تولیدی بتوانند با تمام ظرفیت جنس و کالای رقابتپذیر، ارزانقیمت و صادراتمحور تولید کنند.
عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید در راستای تسهیل صادرات گامهای بلندی بردارد، گفت: خلاءهایی که ظرفیت صادراتی آنها بالا است همچون معادن مغفول مانده در حالی که معادن می تواند جای نفت را بگیرد بنابراین در این جهش تولید معادن یکی از ظرفیتهای بزرگ است.
حجتالاسلام حسینیکیا بیان کرد: در حوزه محصولات کشاورزی تولید فراوان است، اما به دلیل عدم بستهبندی مناسب و عدم عرضه جایگاه واقعی آن در شهرهای دیگر پیدا نشده است.
وی تصریح کرد: تولیدات صنعتی نیازمند نظارتی جدی است که جنس با کیفیت تولید شود و هرجا برند و علامت استاندارد ایران دیده شود به ویژه در بازار خارجی خریدار داشته باشد.
نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دولت باید برای فعال سازی این واحدها مشکلات بانکی و بیمه ای را حل و قوانین دست و پا گیر را برطرف کند.
حجتالاسلام حسینیکیا بیان کرد: در بحث تولیدات دانشبنیان هم باید تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شود و به طور جدی کالاهای بهروز تولید شود.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: مجلس می تواند خلاهای قانونی را برطرف کند، اگر منع قانونی وجود دارد اصلاح کند همچنین می تواند در جاهایی که ظرفیت تولید وجود دارد اما قانون نیست یا ضعیف است اصلاحات انجام شود تا پشتوانه ای برای تولید باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه