رییس محیط زیست شهرستان دیر:

مردم از رهاسازی ماسک و دستکش استفاده شده در معابر عمومی خودداری کنند

مردم از رهاسازی ماسک و دستکش استفاده شده در معابر عمومی خودداری کنند
رییس محیط زیست شهرستان دیر گفت: مردم در راستای پیشگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا، از رهاسازی ماسک و دستکش های استفاده شده در خیابان و مکان‌های عمومی خودداری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا حجازی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سپاس، اظهار داشت: استفاده از وسایل بهداشتی مانند ماسک و دستکش برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا در بین مردم افزایش یافته است که بسیاری پس از استفاده این اقلام به جای ریختن آن‌ها در سطل‎های زباله، این زباله‌های عفونی را در سطح شهر، معابر و جوی‌های آب رها می کنند که می‌تواند عاملی برای انتقال این ویروس باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

وی گفت: شهروندان در راستای پیشگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا، از رهاسازی ماسک و دستکش های استفاده شده در خیابان و مکان‌های عمومی خودداری کنند.

,

رییس محیط زیست شهرستان دیر تصریح کرد: با رهاسازی این اقلام در فضای باز و معابر عمومی سلامت شهروندان را به خطر می اندازد و یکی از عوامل انتشار انتقال ویروس کرونا می باشد.

, رهاسازی این اقلام در فضای باز و معابر عمومی سلامت شهروندان را به خطر می اندازد و یکی از عوامل انتشار انتقال ویروس کرونا می باشد.,

وی در پایان بر نصب سطل زباله در کنار دستگاه گاه های خود پرداز تاکید و خاطرنشان کرد: شهروندان برای سلامت خویش و سایر شهروندان به ویژه پاکبان ها خدوم شهرمان، از رهاسازی ماسک و دستکش ها در سطح شهر و جوی های آب خودداری کنید.

, رای سلامت خویش و سایر شهروندان به ویژه پاکبان ها خدوم شهرمان، از رهاسازی ماسک و دستکش ها در سطح شهر و جوی های آب خودداری کنید.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه