اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بخشدار درب گنبد:

ورود به قطب گردشگری معنوی لرستان ممنوع شد

ورود به قطب گردشگری معنوی لرستان ممنوع شد
بهزاد ابراهیمی از ورود مسافرین غیربومی تا اطلاع ثانوی به شهر درب گنبد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد ابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سفیر‌افلاک، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در زمینه مقابله با ویروس کرونا، اظهار داشت: جلسات ستاد بحران و کمیته‌های امنیتی درب گنبد در چندین مرحله برگزار و تصمیم بر این شد با توجه به تعطیلات نوروزی به‌منظور پیشگیری از گسترش شیوع این ویروس از ورود خودروهای افراد غیربومی به درب گنبد با نصب داربست از سمت دوراهی جلوگیری می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر‌افلاک،,

وی افزود: با همکاری شبکه بهداشت، نیروی انتظامی، بسیج، هلال‌احمر و اداره راه یک ایستگاه سنجش در دوراهی درب گنبد به جهت تب سنجی افراد مستقرشده است.

,

بخشدار درب گنبد با اشاره به اینکه شاهزاده محمد، امامزاده نام‌آشنای غرب کشور به شمار می‌رود، عنوان کرد: این امامزاده سالانه در ایام تعطیلات عید نوروز پذیرای ۵۰۰ الی ۶۰۰ هزار زائر بوده است که امسال به جهت حفظ سلامت مردم، تمهیداتی فراهم شد که محدودیت و ممنوعیت‌هایی برای پذیرش مسافر نوروزی قرار دهیم.

,

وی تصریح کرد: حرم مطهر، شهر درب گنبد و ۳۴ روستای آن در چندین مرحله به کمک بسیج و همکاری برخی مراکز در چندین نوبت ضدعفونی و گندزدایی‌شده است.

,

ابراهیمی گفت: امیدواریم مردم عزیز نکات و هشدارهای بهداشتی را جدی گرفته و به‌زودی شاهد از بین رفتن ویروس کرونا باشیم که در فرصتی مناسب میزبانی و مهمان‌نوازی مناسب خود را همچون سال‌های گذشته از مسافران داشته باشیم.

,

گفتنی است درب گنبد در ۶۷ کیلومتری شمال شهر کوهدشت و در ۵ کیلومتری جاده مواصلاتی کرمانشاه – اهواز (نقطه تلاقی سه استان کرمانشاه، ایلام و لرستان) در جنوب رودخانه سیمره و در دامنه کوه فیروزکوه از رشته‌کوه‌های زاگرس واقع‌شده است.

,

 امامزاده محمد (ع) که به‌عنوان قطب گردشگری معنوی لرستان شناخته می‌شود در این مکان وجود دارد که تقریباً برای کل غرب کشور آشنا و مردم برای زیارت و سیاحت به‌خصوص در ایام عید نوروز به این مکان مقدس مشرف می‌شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه