رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛
اولین مورد فوتی مبتلا به کرونا در ایرانشهر ثبت شد
محمد مهران امینی فرد از فوت نخستین بیمار مبتلا به کرونا خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهران امینی فرد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون گفت: متاسفانه ساعتی قبل اولین مورد فوتی بعلت ابتلا به کرونا در ایرانشهر ثبت شد.
وی در تکمیل مطلب فوق افزود: متوفی ۴۲ساله، فاقد بیماری زمینه ای و با علایم بیماری کرونا به بیمارستان مراجعه و پس از پنج روز بستری ساعتی قبل فوت کرد.
,
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: علیرغم هشدارهای متعدد در راستا بیماری کرونا، هنوز شاهد برگزاری مراسمات عروسی و تجمعات خانوادگی می باشیم و کمافی السابق شهروندان در حال تردد و مسافرت به شمال و جنوب استان می باشند.
,
وی اضافه کرد: برای پیشگیری از کرونا، هیچ مکانی امن تر از منازل نیست، بنابراین توصیه می شود شهروندان از مراجعات غیرضروی به منازل بستگان، حتی والدین اجتناب کنند و درصورت ضرورت تلفنی جویای احوال همدیگر باشند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه