سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

مرگ ششمین بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد صحت ندارد

مرگ ششمین بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد صحت ندارد
پرویز یزدان پناه در گفتگو با صبح زاگرس شایعات مبنی بر فوت ششمین بیمار کرونایی تاکنون را تکذیب کرد و گفت:تاکنون پنج نفر بر اثر این بیماری در استان فوت کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خوصوص خبر فوت ششمین بیمار کرونایی کهگیلویه و بویراحمد که در فضای مجازی منتشر شده بود گفت: این موضوع صحت ندارد و این بیمار به دلیل مشکلی ریوی و قلبی فوت کرده است و تاکنون پنج نفر بر اثر این بیماری فوت کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, در خوصوص خبر فوت ششمین بیمار کرونایی کهگیلویه و بویراحمد که در فضای مجازی منتشر شده بود گفت: این موضوع صحت ندارد و این بیمار به دلیل مشکلی ریوی و قلبی فوت کرده است و تاکنون پنج نفر بر اثر این بیماری فوت کرده اند.,

پرویز یزدان پناه تصریح کرد: نتیجه تست کرونای این بیمار نیز منفی بوده است و تنها به دلیل بیماری زمینه ای فوت کرده است.

, پرویز یزدان پناه تصریح کرد: نتیجه تست کرونای این بیمار نیز منفی بوده است و تنها به دلیل بیماری زمینه ای فوت کرده است.,

وی در پایان گفت: البته کسانی که در مراسم تشییع این فرد شرکت می کنند جانب احتیاط را رعایت کنند هر چند که نتیجه تست کرونای این بیمار منفی بوده است.

, وی در پایان گفت: البته کسانی که در مراسم تشییع این فرد شرکت می کنند جانب احتیاط را رعایت کنند هر چند که نتیجه تست کرونای این بیمار منفی بوده است. ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه