logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تهران روزانه با 75هزار لیتر محلول شست‌وشو می‌شود

تهران روزانه با 75هزار لیتر محلول شست‌وشو می‌شود
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران گفت:‌ معابر شهری پایتخت صبح امروز با حضور 150 نیروی سازمان پسماند و با 75هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده شست‌وشو شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در حاشیه عملیات شست‌وشوی معابر در جمع خبرنگاران گفت: با آغاز شیوع ویروس کرونا، یکی از اولویت‌های ما در سازمان، ضدعفونی کردن اماکن عمومی و پرتردد شهر تهران بوده است. بر این اساس، با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، فضاهای شلوغ به ویژه اماکنی که محل تردد دائمی شهروندان است و نیز معابر ورودی هموطنان به شهر تهران را برای ضدعفونی کردن پیوسته، در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز در همین راستا 5 محور مهم شهری ضدعفونی شد، افزود: صبح امروز با حضور 150 نیروی انسانی به همراه 70 دستگاه واترجت و 75 هزار لیتر محول ضدعفونی کننده که مورد تایید شرکت شهرسالم شهرداری تهران است، معابر شهری تهران ضدعفونی و شست‌وشو شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با بیان این مطلب که این محورها هر دو یا سه روز یک بار شست‌وشو می‌شوند اضافه کرد: در هر محور 15 دستگاه واترجت و 30 نیروی انسانی فعال هستند و ضدعفونی کردن مسیرهای پرتردد، ایستگاه‌های اتوبوس، دستگاه‌های عابربانک و... مورد تاکید ویژه ماست.

علیپور با تاکید بر این مطلب که تاکنون هیچ کدام از ۱۵ هزار نیروی پاکبان در شهر تهران به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند، گفت: این امر حکایت از آن دارد که پروتکل های بهداشتی از سوی این سازمان حتی پیش از اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا در کشور رعایت می‌شد. ضمن اینکه در هر عملیات، نیروهای انسانی سازمان با لباس‌های ویژه شامل گان، دستکش، چکمه و ماسک حضور می‌یابند.

وی همچنین افزود: ضمن اینکه ما به صورت روزانه ایستگاه‌های خدمات شهری که حائز اهمیت بسیار است، خودروهای جمع آوری پسماند شامل 650 خودرو حمل زباله و 100 دستگاه تریلر که حمل پسماند به سمت آرادکوه را انجام می‌دهند و 120 محل اسکان کارگری را ضدعفونی می‌کنیم و سلامت کارکنان و شهروندان در درجه اول اهمیت برای ما قرار دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه