امام جمعه اراک:
نباید اجازه دهیم اسلام در رسانه ها بد جلوه داده شود
امام جمعه اراک گفت: در مراسم عزاداری اگر در گوشه و کنار کسی کارهای خلاف انجام می دهد نباید اجازه دهیم که در رسانه های بیگانه به اسم اسلام منعکس شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اراک امروز، آیت الله دری نجف آبادی امام جمعه شهر اراک در نماز جمعه این هفته بیان کرد: عربستان شیوه های غلط زمان معاویه را انجام می دهد و حکم اعدام دو نفر دیگر به غیر از شیخ النمر را اعلام کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اراک امروز,وی ادامه داد: علما حق ندارند در حاشیه دین باشند و اجازه دهند هر کس به اسم دین کارهای خلاف دین انجام دهند و باید در برابر زورگوئی های مستکبرین بایستند، فتوای آیت الله سیستانی جلوی تسخیر بغداد توسط داعش را گرفت.
,نماینده ولی فقیه در استان عنوان کرد: محرم و عاشورا سنگر دفاع از عفاف، پاک دامنی، اسلام، دین و شرف است و این محرم عامل پیروزی خون بر شمشیر شده است.
,وی تصریح کرد: در محرم و صفر برنامه ها باید آموزنده باشد و همۀ مردم اعم از عزاداران، مداحان و مسئولین هیئت ها باید به درست اجرا شدن برنامه ها در جهت آموزندگی توجه داشته باشند و اگر در گوشه و کنار کسی کارهای خلاف انجام می دهد نباید اجازه دهیم که در رسانه های بیگانه به اسم اسلام منعکس شود.
,آیت الله دری افزود: دین اسلام از خشونت و خون ریزی مبراء است به خصوص در عزاداری ها و باید آبروی اسلام و امام حسین (ع) را حفظ کنیم.
,امام جمعه اراک ادامه داد: در ماه محرم آداب و رسوم را با توجه به اخلاق و اخلاص انجام دهیم، در نذری ها قصابها و آشپزها با وضو کار را شروع کنند و غذاها با کیفیت پخت شود.
,وی یادآور مراسم تدفین آیت الله مهدوی کنی شد و گفت: وی یکی از شاگردان امام راحل، امام حسین و دانشگاه امام صادق(ع) و نشانه یک انسان با ایمان بود که با تحمل شکنجه ها و زحمات زیاد نشان داد کسی که برای خدا کار کرد مرگش اول سربلندی وی است.
,وی خاطر نشان کرد: در ماه آبان روزهای بزرگی مثل، عاشورا، 13 آبان و مبارزه با کاپیتولاسیون و مناسبت های دیگر وجود دارد.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه