اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هشدار سرلشکر صفوی به آمریکا درباره تحرکات مشکوک در عراق:

آمریکایی‌ها به مسؤولیت و تبعات اقدامات تحریک‌آمیز خود بیندیشند

آمریکایی‌ها به مسؤولیت و تبعات اقدامات تحریک‌آمیز خود بیندیشند
مشاوره عالی فرمانده کل قوا در یادداشتی تحلیلی درباره تحولات عراق نوشت که دوران افول قدرت نظامی و سیاسی آمریکا فرا رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر پاسدار  سید یحیی صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا طی یادداشتی در تحلیل تحرکات نظامی آمریکا در عراق و در واکنش به ادامه حضور نا مشروع و غیر قانونی  ارتش تروریستی  آمریکا در عراق نوشت: دولت  و حاکمیت آمریکا بایستی تکلیف خود را   در پایبندی به معاهدات  و قوانین بین الملل  معین کنند ، اگر دولت فعلی پایبند  به قوانین حقوقی بین‌الملل  و تصمیمات نمایندگان قانونی ملت ها است ، پارلمان عراق طی مصوبه ای در  دیماه  تحت عنوان اخراج نظامیان  خارجی  از کشور خواستار  خروج  نظامیان تروریست  آمریکائی از خاک عراق شد و ادامه حضور  این نظامیان  بعد از این مصوبه نماد نقض حاکمیت ملی عراق می باشد  و اگر دولت و حاکمیت آمریکا پایبند قوانین و معاهدات بین الملل نمی باشند  باید تبعات حضور غیر قانونی و اشغال خاک عراق را بپذیرند  و دفاع مشروع و قانونی  مردم  ، دولت و ارتش عراق در برابر شرارت ها و ماجراجویی های آمریکا اجتناب ناپذیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در ادامه این یادداشت آمده است : حضور قانونی بعد از مصوبه  پارلمان عراق  منتفی است و مردم عراق در برابر حضور غیر قانونی ارتش آمریکا می ایستد و با شرایط فعلی ایالات متحده و ارتش آمریکا در عراق  ، نقض حاکمیت ملی عراق به نفع ارتش آمریکا و دولت مرکزی ایالات متحده آمریکا  نمی باشد و البته منطقه تحمل تنش های جدید را ندارد.

,
,


سرلشکر صفوی ادامه داده است: دوران افول قدرت سیاسی و نظامی آمریکا  در جهان و منطقه غرب آسیا فرا رسیده است و نظامیان آمریکائی می‌دانند به نفع آنها نیست که اقدامی بکنند ، البته تغییرات نظامی پایگاه های آمریکا در عراق در راستای تغییرات آرایش دفاعی و امنیتی ارتش آمریکا  و در جهت تحمل آسیب پذیری کمتر تحلیل می شود، اما  به هر جهت ادامه تنش ها با توجه  به ادامه اشغالگری آمریکائی ها دور از ذهن نمی باشد و در این بین  سیاست کلی جمهوری اسلامی ایران دفاع از  دولت ، پارلمان  و ملت عراق و حقوق قانونی عراق می باشد.

,
,


دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل با اشاره به اوضاع اقتصادی و سیاسی پیش روی آمریکا نوشت: شرائط داخلی آمریکا  در رابطه با بیماری کرونا و اشاعه وسیع آن که متاسفانه جان عده ای از مردم آمریکا را گرفته ، نزدیکی به انتخابات و رقابت های انتخاباتی پیش رو و سختی  کنترل اوضاع داخلی ایالات متحده آمریکا شرایط را برای درگیری نظامی آمریکا در منطقه پیچیده و دشوار می سازد و سیاستمداران و فرماندهان ارشد نظامی آنها  از درگیری نظامی وسیع  در منطقه پرهیز می کنند و در صورت وخامت اوضاع در منطقه باید منتظر بحران بزرگتری  در ایالات متحده آمریکا باشیم  و این در حالی است که  افکار عمومی آمریکائی ها و سیاستمداران آن قصد ندارند درمعادلات  میدانی عراق شاهد کشته شدن سربازان آمریکائی باشند  و وقوع چنین بحرانی می تواند انتقادات جدی را از جانب حزب مقابل متوجه حزب حاکم نماید .

,
,


 دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا  در ادامه به آمریکائی ها توصیه کرد: به سیاستمداران و ارتش آمریکا توصیه می کنیم  قبل از هر اقدامی به مسئولیت و تبعات  اقدامات تحریک آمیز خود بیندیشند، در ماجرای ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی آنها تصور نمی کردند با چنین پاسخی از جانب جمهوری اسلامی ایران روبرو شوند و این اقدام آنها باعث شد هیمنه  قدرت آمریکا در منطقه فرو بریزد. هم اکنون نیز ملت عراق ، جوانان برومند عراقی و گروه های مقاومت با هوشمندی و درایت کامل آماده دفع تحرکات احتمالی نظامیان آمریکائی هستند و هر اقدام آمریکا شکست راهبردی بزرگتری را در کارنامه رئیس جمهور فعلی آمریکا رقم خواهد زد.

,
,

انتهای پیام/ ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه