مردم میاندوآب صدور حکم اعدام شیخ باقر النمر را محکوم کردند+ تصاویر
نمازگزاران میاندوآب با راهپیمایی و تجمع صدور حکم اعدام برای آیت الله نمر باقر النمر از سوی آل سعود را محکوم کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زرین خبر، نمازگزاران میاندوآبی بعد از نماز جمعه این هفته با راهپیمایی و تجمع صدور حکم اعدام برای آیت الله نمر باقر النمر روحانی مبارز و رهبر شیعیان عربستان را محکوم کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین خبر, نمازگزاران میاندوآبی بعد از نماز جمعه این هفته با راهپیمایی و تجمع صدور حکم اعدام برای آیت الله نمر باقر النمر روحانی مبارز و رهبر شیعیان عربستان را محکوم کردند.,در این راهپیمایی مردم با دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود خواستار آزادی این روحانی مبارز شدند.
در پایان این راهپیمایی، مردم در مقابل شهرداری( میدان شهدا) تجمع کردند و بیانیه ای را قرائت و مردم با تکبیر آن را تائید کردند.
تصاویر این راهپیمایی و تجمع را مشاهده می کنید:
در این راهپیمایی مردم با دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود خواستار آزادی این روحانی مبارز شدند.
, در این راهپیمایی مردم با دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود خواستار آزادی این روحانی مبارز شدند., در این راهپیمایی مردم با دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود خواستار آزادی این روحانی مبارز شدند.,در پایان این راهپیمایی، مردم در مقابل شهرداری( میدان شهدا) تجمع کردند و بیانیه ای را قرائت و مردم با تکبیر آن را تائید کردند.
, در پایان این راهپیمایی، مردم در مقابل شهرداری( میدان شهدا) تجمع کردند و بیانیه ای را قرائت و مردم با تکبیر آن را تائید کردند., در پایان این راهپیمایی، مردم در مقابل شهرداری( میدان شهدا) تجمع کردند و بیانیه ای را قرائت و مردم با تکبیر آن را تائید کردند.,تصاویر این راهپیمایی و تجمع را مشاهده می کنید:
, تصاویر این راهپیمایی و تجمع را مشاهده می کنید:, تصاویر این راهپیمایی و تجمع را مشاهده می کنید:,
, , ,
ارسال دیدگاه