شهرستان ایجرود رتبه اول استانی را در غنی سازی اوقات فراغت کسب نمود

شهرستان ایجرود رتبه اول استانی را در غنی سازی اوقات فراغت کسب نمود
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان ایجرود با بیان این خبر گفت: اوقات و فراغت بهترین و مناسب ترین فرصت برای برخورداری از برنامه و نظم در امور مختلف و پرهیز از آشفتگی وبه هدر ندادن نیرو و انرژی و غلبه بر کاهلی و تنبلی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا پرویز احمدی رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان ایجرود در گفتگو با نوین خبر، با بیان اینکه یک جامعه، یک خانواده، تنها زمانی قادر خواهد بود که راه ترقی و تکامل را طی کند که متشکل از افرادی سالم، باارزش و پاک باشد اظهار کرد:باتوجه به این مهم تربیت بدنی و ورزش به عنوان بخشی از نیاز ساختاری انسان بایستی موردتوجه همه افراد جامعه اعم از زن و مرد، کوچک و بزرگ باشد.
 وی تصریح کرد: تربیت بدنی یک پدیده انسانی و یک ابزار مؤثر برای پرورش جسم و روح و ارتقاء فرهنگ و تربیت و اخلاق است و می تواند زمینه ساز هویت ملی باشد.
احمدی تفریح و چگونگی گذراندن اوقات فراغت را وسیله موثری برای پرورش قوای فکری، جسمی، اخلاقی، رشد شخصیت و بروز خلاقه افراد و عامل مهمی برای جلوگیری از رفتارهای ناپسند اجتماعی دانست و افزود: با برنامه ریزی صحیح و خوب از این اوقات را باید پایه و اساس و قدمی موثر برای داشتن یک اجتماع سالم، پاک و تندرست دانست.
 وی با بیان این که غنی سازی اوقات فراغت نباید مختص به سه ماه تابستان باشد، گفت: دستگاه ها باید توجه داشته باشند که در تمام فصول سال به فکر اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بوده و همواره برای ایجاد شور و نشاط در بین این قشر تلاش کنند.
انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نوین خبر,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه