حل یک معمای قدیمی

حل یک معمای قدیمی
آیا این تصویر یک سرباز یا یک پادشاه بر تیغه ی کوه نیلکوه(رستم) است؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک، پای صحبت یکی از اهالی قدیمی روستای تلوستان که سالهای کودکی خود را در آن روستا گذرانده بوده نشسته بودیم و او از دوران کودکی خود برایمان تعریف می کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک,

در ضمن گفته های خود به تپه ای تاریخی در این روستا اشاره کرد و گفت: در این تپه آثار خانه یا خانه های قدیمی بود که ما در آن به بازی می پرداختیم.

,

همچنین این فرد از تصویری بر تیغه ی کوه نیلکوه(رستم) برایمان گفت که به گفته ی اهالی قدیمی زمان او مربوط به یک سرباز باستانی و یا پادشاه باستانی بوده است.

,

با گفته های او کنجکاو شدیم و برای پاسخ به کنجکاویمان با همان فرد، به روستای تلوستان رفتیم .

,

او حتی محل قدیمی خانه های خودشان را هم می دانست و ما را به سراغ چشمه ی روستا برد.

,

چشمه ای که در زمان او آب بسیاری داشته ولی امروز آب آن کم شده است.

,

به محل مناسبی رفتیم و با دوربین معمولی خود به بلندای کوه نگاه کردیم . قسمتی از کوه به رنگ قرمز آجری بود که به نا به گفته ی اهالی همان تصویر مورد نظر می باشد.

,

با دوربین معمولی که با خود برده بودیم عکسهایی از آن تصویر گرفتیم ولی تصویرهای گرفته شده واضح نبود.

,

Rostamkuh1

, Rostamkuh1,

در مجوع تصمیم گرفتیم اگر شرایط محیا شد در یکی دو هفته ی بعد با تجهیزات کامل برای تهیه ی گزارش به کوه نیلکوه(رستم) بیاییم.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه